Sport

Marius Șumudică face tactica la FCSB! Dezvăluirea lui Gigi Becali: „Am zis că vorbește aiurea”

Gigi Becali a făcut o dezvăluire de senzație despre Marius Șumudică. Antrenorul român l-a sfătuit pe patronul de la FCSB în privința lui Băluță.
23.08.2023 | 17:24
Marius Sumudica face tactica la FCSB Dezvaluirea lui Gigi Becali Am zis ca vorbeste aiurea
Marius Șumudică face tactica la FCSB. Dezvăluirea lui Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vorbește des cu Marius Șumudică. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate discuția la telefon de peste o oră dintre patronul de la FCSB și antrenorul liber de contract. Becali a venit cu o dezvăluire de senzație. Finanțatorul a fost sfătuit de „Șumi” să joace cu Băluță în poziția de al doilea vârf. Mai târziu, Charalambous și Pintilii au venit cu aceeași propunere.

Marius Șumudică face tactica la FCSB! Dezvăluirea lui Gigi Becali

Gigi Becali a luat „foc” după eliminarea FCSB-ului din cupele europene. Patronul liderului din SuperLiga a anunțat mai multe plecări din lot și a dat vina pe antrenori pentru eșecul cu Nordsjaelland, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK și a precizat că Becali l-a ofertat pe Marius Șumudică pentru a veni la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a recunoscut că vorbește des cu Marius Șumudică, pe care îl consideră un antrenor foarte bun.

Latifundiarul a dat exemplu un episod în care Marius Șumudică l-a sfătuit să joace cu Băluță al doilea vârf la FCSB. Ulterior, cuplul de antrenori ai vicecampioanei, Charalambous și Pintilii, au venit cu aceeași propunere fără să știe despre discuția dintre Becali și fostul antrenor al Rapidului.

ADVERTISEMENT

„N-am îndrăznit să le spun lui Charlambous și Pintilii”

„Vorbesc ca prieten și despre fotbal, Șumudică e băiat deștept, cunoaște. Să vă dau un exemplu acum, să vă spun. El mi-a spus mie, nici nu-mi trecea prin cap. Bine că s-a întâmplat un lucru. L-am luat pe Băluță.

El mi-a spus: ‘dacă joci cu Băluță atacant, al doilea vârf, îi omor pe toți’. Am zis că vorbește aiurea. Înțelegi? Vorbesc cu Meme a doua zi. ‘Bă, Gigi. Uite ce propun Charalambous cu Pintilii. Să facem presing, cutare, cutare, să jucăm cu Băluță’.

ADVERTISEMENT

‘Bă, Mihai, mi-a zis Șumudică așa ceva, dar am crezut că vorbește aiurea. Dacă voi spuneți așa, faceți așa’. A jucat cu Băluță, dar chestia asta mi-o spusese Șumudică… Nici n-am îndrăznit să le spun măcar lui Charalambous și Pintilii”, a declarat Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Gigi Becali, anunț despre jucătorii de la FCSB: „Ei sunt averea mea”

Gigi Becali a precizat că nu se pricepe la fotbal, însă latifundiarul din Pipera susține că se pricepe la fotbaliști. Pentru că nu merge la baza de pregătire a roș-albaștrilor, patronul a găsit modalitatea de a-i „educa” pe jucătorii săi de la televizor.

ADVERTISEMENT

„Eu mă pricep la fotbaliști, nu la fotbal. Eu nu pot să zic că mă pricep la fotbal. Nu pot să spun asta. Eu mă pricep la fotbaliștii mei. Poate să fie și Mourhino și toți. Eu sunt afon la fotbal, dar la fotbaliștii care sunt ai mei și sunt averea mea. Nu interpretați că nu zic că sunt mobilă, dar eu pot să iau bani pe ei.

Ei sunt averea mea, nu? Dacă nu mă duc acolo (n.r. baza Berceni), atunci am găsit modalitatea să pot să-i educ de la televizor, din fotoliu. Ei acum știu și pentru că știu asta, ei se așteaptă. Nu se supără pentru că se așteaptă la educația asta. Oamenii nu se supără pe mine pentru că au salariile la punct, ce contracte fac mă țin de cuvânt”, a încheiat Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru „GG” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT