Fotbal international

Marius Șumudică, suspendat și amendat după gesturile obscene făcute la conferința de presă. VIDEO

12.12.2019 | 18:50
Marius Sumudica suspendat si amendat dupa gesturile obscene facute la conferinta de presa VIDEO
Marius Șumudică în conferința de presă în care a făcut gesturile obscene
ADVERTISEMENT

Gaziantep Gazișehir a terminat la egalitate cu Konyaspor, scor 0-0, în etapa 14 din Super Lig, iar Marius Șumudică ( 48 de ani) a făcut gesturi obscene la conferința de presă susținută la finalul partidei care a avut loc pe “Konya Buyukșehir Stadium”.


UPDATE, 12 decembrie, ora 18.50. Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep Gazișehir, a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a Federației din Turcia. Mai mult, acesta trebuie să plătească și 2.000 de euro amendă.

ADVERTISEMENT

„Marius Șumudică, managerul tehnic al lui Gaziantep, va fi pedepsit cu interdicția de a intrat în vestiarul echipei pentru următorul meci și cu o amendă de 13.000 de lire turcești (n.r. aproximativ 2.000 de euro)”, apare pe site-ul Comisiei de Disciplină din cadrul Federației de Fotbal din Turcia.


Marius Șumudică, gesturi obscene la o conferință de presă

Antrenorul român a încercat să explice de ce s-a luat la ceartă cu suporterii echipei Konyaspor în timpul partidei și a făcut gesturi obscene. Marius Șumudică le-a arătat jurnaliștilor prezenți la conferința de presă într-un mod explicit modul în care a fost tratat de fanii echipei adverse.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost înjurat de familie și a declarat la conferința de presă că a reacționat și el nervos pentru că nu acceptă să fie înjurat pentru că “e români și nu turc”. VEZI AICI VIDEO CU CONFERINȚA DE PRESĂ!

Cum explică Marius Șumudică ieșirea nervoasă de la meciul cu Konyaspor

Marius Șumudică a vorbit și luni dimineața despre incidentele care au avut loc în timpul meciului disputat de Gaziantep pe terenul celor de la Konyaspor și susține că suporterii gazdelor au aruncat cu covrigi înspre el.

ADVERTISEMENT

“E adevărat că după meci m-am dus să-mi salut suporterii venți la Konya, după un drum de opt ore. Acest lucru ce nu le-a convenit gazdelor. Apoi m-am dus să-i aplaud și pe cei de la Konya, iar ei au început să arunce cu covrigi în mine.

Covrigii sunt ieftini aici. Eu doar le-am arătat tabela și degetul în jos. Ei erau supărați pe antrenorul lor, i-au cerut demisia după meci. Au blocat și autocarul echipei.

ADVERTISEMENT

Nu e absolut nicio problemă pentru mine”, a spus Marius Șumudică, antrenorul formației Gaziantep Gasișehir, la Digi Sport Matinal.

Marius Șumudică are cinci victorii în 14 meciuri

Gaziantep Gasișehir se află pe locul 12 în clasamentul din Super Lig, cu 17 pcunte, la egalitate cu Rizerspor. Formația antrenată de Marius Șumudică are 4 victorii, 5 remize și 5 înfrângeri în 14 meciuri.

De partea cealaltă, Konyaspor este pe 14, cu 14 puncte, la egalitate cu Genclerbirligi. Adversarii lui Marius Șumudică se află la două puncte de zona de retrogradare după ce a pierdut 6 meciuri din 14.

 

ADVERTISEMENT