Sport

Dan Șucu a stabilit salariul pentru Marius Șumudică și staff-ul său la Rapid! Exclusiv

Dan Șucu este în căutarea unui antrenor după demiterea lui Cristiano Bergodi. Fanatik a aflat salariul pe care omul de afaceri îl oferă lui Marius Șumudică și staff-ului său.
16.04.2024 | 20:42
Dan Sucu a stabilit salariul pentru Marius Sumudica si stafful sau la Rapid Exclusiv
Dan Șucu s-a gândit deja la salariul lui Marius Șumudică la Rapid. Fanatik a aflat toate cifrele.
ADVERTISEMENT

Rapid a rămas fără antrenor după demiterea lui Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a plecat din Giulești după înfrângerea cu Sepsi, scor 0-1, în etapa a 4-a din play-off-ul SuperLigii. Marius Șumudică este unul dintre antrenorii de pe lista giuleștenilor. FANATIK a aflat suma pe care Dan Șucu o pune la bătaie pentru „Șumi” și staff-ul său.

Dan Șucu a stabilit salariul pentru Marius Șumudică și staff-ul său la Rapid!

Marius Șumudică a fost aproape să o preia pe Rapid și la începutul sezonului, după plecarea neașteptată a lui Adrian Mutu la Neftchi Baku. În cele din urmă, antrenorul în vârstă de 53 de ani a pierdut locul în detrimentul lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Ultima oară la Gaziantep, Marius Șumudică este mai aproape ca niciodată să revină pe banca „alb-vișiniilor”. Din informațiile FANATIK, Dan Șucu i-a stabilit deja salariul lui „Șumi” în Giulești. Acționarul majoritar de la Rapid este dispus să le ofere antrenorului și staff-ului său suma totală de 30.000 de euro lunar, niciun cent în plus.

Chiar și așa, dacă va accepta aceste condiții financiare, Marius Șumudică ar urma să devină printre cei mai bine plătiți antrenori din România, la bătaie cu Dan Petrescu. „Bursucul” a semnat un contract pe 3 ani cu CFR Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică și staff-ul său câștigă, de obicei, 40.000 de euro lunar

Din informațiile FANATIK, suma lunară pe care Marius Șumudică și staff-ul său o câștigă de obicei este de aproximativ 40.000 de euro. Totuși, Dan Șucu nu este dispus să facă acest efort financiar. Acționarul majoritar ar urma să ia o decizie radicală dacă „Șumi” nu va accepta să primească în Giulești un salariu mai mic decât cel cu care este obișnuit.

FANATIK a aflat că dacă Marius Șumudică nu acceptă salariul de 30.000 de euro pentru el și staff-ul său, Dan Șucu se va reorienta către un alt antrenor. Astfel, varianta „Marius Șumudică la Rapid” va pica din nou.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a fost pentru prima oară la Rapid în perioada noiembrie 2003 – noiembrie 2004, când a ocupat postul de antrenor secund. În perioada iunie 2010 – aprilie 2011, „Șumi” a fost antrenor principal în Giulești.

Marius Șumudică, prima reacție după plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid: „Nu găsesc o explicație”

Rapid a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în tot atâtea partide în play-off-ul SuperLigii. Giuleștenii au fost la doar 4 puncte în spatele liderului FCSB la intrarea în play-off. Seria neagră a „alb-vișiniilor” i-a dus aproape de ratarea obiectivului, locurile 1-3.

ADVERTISEMENT

„Rezultate neașteptate. Nu găsesc o explicație. Nu am legături interne acolo să știu exact ce se întâmplă sau ce s-a întâmplat. Bergodi a fost concurentul meu vara trecută. A fost ales dânsul. Am respectat decizia la momentul respectiv. Din păcate, Rapid a intrat în play-off la doar 4 puncte de FCSB. 

Acum, necâștigând niciun joc, a ajuns la o distanță irecuperabilă pentru a fi campioană. Când intri la 4 puncte de lider ai șanse certe de a câștiga campionatul. Inexplicabil. Lui Șumudică nu i-a fost niciodată frică de nimeni. 

Mi-e frică doar de Dumnezeu. Nu am ce să vorbesc. Nu pot să fac o caracterizare a echipei pentru că nu știu ce se întâmplă în interior. Eu nu pot să vorbesc ca suporter”, a declarat Marius Șumudică, la TV Digi Sport.

  • două titluri ale României are în palmares Marius Șumudică: Astra (2015/2016) și CFR Cluj (2020/2021)
  • 6 martie 2024 este ziua în care Marius Șumudică s-a despărțit de Gaziantep
ADVERTISEMENT