Sport

Marius Șumudică, mesaj misterios: “Am refuzat două oferte din SuperLiga. Scopul meu e altul”

Marius Șumudică a avut un mesaj clar, prin care a transmis că nu este deloc interesat de postul lui Cristiano Bergodi și că a refuzat două echipe din prima ligă.
09.08.2023 | 20:19
Marius Sumudica mesaj misterios Am refuzat doua oferte din SuperLiga Scopul meu e altul
Marius Șumudică, mesaj misterios. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al lui Al Raed a spus că nu este interesat în acest moment să revină în campionatul României, ci așteaptă să înceapă campionatul Turciei, unde speră să prindă un post de antrenor.

Marius Șumudică, mesaj misterios

Marius Șumudică a avut un mesaj misterios, spunând că a fost în discuții cu două echipe din SuperLiga 1, care au antrenori, însă le-a refuzat pentru că își dorește să antreneze din nou în Turcia.

ADVERTISEMENT

Antrenorul a mai transmis și că nu vrea să îi ia locul lui Cristiano Bergodi la Rapid, el dorind doar să-și exprime păreri despre echipa sa de suflet și să analizeze parcursul în campionat al giuleștenilor.

„Eu nu râvnesc la postul domnului Bergodi, am avut două oferte din SuperLiga, pe care le-am refuzat. Nu are rost să spun ce echipe, pentru că ele au antrenor acum.

ADVERTISEMENT

Scopul meu e altul, eu aștept să înceapă Turcia și poate să ajung acolo. E clar că susțin antrenorul prin ceea ce spun”, a mai spus Marius Șumudică, la TV DigiSport.

„Startul Rapidului e dezastruos!”

„Probabil au avut o influență mare Daniel Niculae și Victor Angelescu în numirea lui Bergodi. Din ce a declarat domnul Șucu, în latura sportivă deleagă responsabilități.

ADVERTISEMENT

Startul este dezastruos. Unde a fost jocul bun? Nu! Au jucat slab. În afară de o primă repriză cu Sepsi, celelalte reprize, foarte slabe toate. Nu mai contează cum iei golurile”, a continuat Marius Șumudică.

„Îi doresc domnului Bergodi să termine anul la Rapid, pe cuvântul meu, fără nicio ironie! Împreună cu această conducere, să-și atingă obiectivele, și anume: locul 1-3 și câștigarea Cupei României. Ceea ce au promis! Îmi doresc din suflet lucrul ăsta, pe cuvânt de onoare! 

ADVERTISEMENT

Vreau să mă bucur alături de ei! Mă duc, jur! Fac promisiune în direct că mă duc. Doar să nu ajung în Giulești prima dată ca adversar, să lucrez la vreo echipă”, mai spunea Marius Șumudică despre Rapid.

ADVERTISEMENT