Sport

Marius Șumudică, spectacol pe aeroport! S-a luat de cineva îmbrăcat în trening FCSB: „Băi, băi!”

Marius Șumudică a făcut spectacol la revenirea în țară. Pe aeroport, antrenorul român l-a luat la rost pe un individ care purta trening cu însemnele FCSB.
25.12.2023 | 12:47
Marius Sumudica spectacol pe aeroport Sa luat de cineva imbracat in trening FCSB Bai bai
Marius Șumudică s-a luat pe aeroport de un suporter al celor de la FCSB. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a profitat de pauza competițională și s-a întors în România pentru a petrecere sărbătorile de iarnă alături de familie. Antrenorul român a încheiat anul cu o victorie la Gaziantep, în Turcia, și a ieșit temporar din zona roșie a clasamentului.

Marius Șumudică, spectacol pe aeroport! S-a luat de cineva îmbrăcat în trening FCSB: „Băi, băi!”

Marius Șumudică, antrenor care a primit o ofertă colosală din Emiratele Arabe Unite, a fost întâmpinat de reporteri în momentul sosirii pe Aeroportul Otopeni. Înainte să înceapă discuția cu reporterii, „Șumi” a observat în plan secund un individ care purta un trening cu însemnele FCSB.

ADVERTISEMENT

„Băi, băi, băi, du-te, bă, de aici cu treningul ăla! N-auzi să te duci de-aici?!”, a fost reacția lui Marius Șumudică, fostul tehnician al Rapidului. În cele din urmă, individul apostrofat de „Șumi” și-a dat jos bluza cu însemnele FCSB și, ulterior, i-a cerut antrenorului să facă o fotografie împreună. Vezi video la final.

După ce a terminat discuția cu jurnaliștii prezenți la fața locului, Marius Șumudică a acceptat să se fotografieze de individul respectiv. Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a încheiat anul cu o victorie, scor 3-0 împotriva celor de la Karagumrguk.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, mesaj pentru Dan Șucu la revenirea în România: „Asta vreau să îi transmit”

Marius Șumudică a abordat numeroase subiecte la revenirea în țară. Tehnicianul a vorbit atât despre Rapid și FCSB, cât și despre echipa națională a României sau o posibilă ofertă a celor de la Beșiktaș pentru Mircea Lucescu.

„Îmi doresc ca Rapidul să-și atingă obiectivul, să termine în primele 3 pentru că jumătate de obiectiv l-au ratat și mă refer la Cupa României. Nu mă tem că pierd play-off-ul. Ar fi o tragedie să nu prindă play-off-ul după investițiile pe care le-au făcut.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi transmit sincer felicitări domnului Șucu pentru eforturile financiare pe care le face. Un om care a intrat de puțin timp în fotbal, dar un om care investește și o face destul de masiv.

Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat cu aceste datorii care vin din urmă și pe care trebuie să le plătească. Probabil că vor mai apărea și altele, dacă după 10-12 ani îți vin nu știu ce datorii. Mi se pare puțin aberant să plătești datoriile pe care le-au făcut alții. 

ADVERTISEMENT

„Nu se pune problema acum să revin la Rapid”

Pe mină mă bucură că are entuziasm, îl felicit, văd că face transferuri. Vreau să felicit și suporterii, pentru că în momentul de față există o familie la Rapid. Suporterii nu au reacționat în niciun fel, chiar dacă rezultatele au fost negative.

Totul e ok și în perspectiva unor rezultate pozitive și îi dau liniștea domnului Bergodi ca să își îndeplinească obiectivele. Sper din suflet, asta e o dorință de-a mea, ca Rapid să își îndeplinească obiectivul și anume să joace în cupele europene, pentru că merită. În sondaje suporterii l-au plasat pe Măldărășanu primul.

Da, eu sunt în Turcia, nu se pune problema în momentul de față (n.r. unei reveniri la Rapid). E foarte greu ca eu să plec din Turcia. Bine, dacă mi-aș dori să plec, aș putea, dar nu vreau să vorbesc despre un alt club, mai ales despre Rapid.

Rapid are antrenor, este domnul Bergodi, îl respect. Nu e frumos să vorbesc și să fac analiză la ceea ce s-a întâmplat. Cu eforturile care se fac la Rapid, jucătorii și antrenorul trebuie să ducă această echipă în cupele europene, ca să mulțumească suporterii”, a declarat Marius Șumudică, la aeroport.

Marius Șumudică, mesaj pentru Dan Șucu la revenirea în România: „Asta vreau să îi transmit”

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4.75 este cota pentru „X” la meciul FCSB - UTA Arad