Sport

Marius Șumudică și-a găsit echipă! Dezvăluirile antrenorului: „Mă duc pentru bani”

Marius Șumudică și-a găsit o nouă echipă la mai puțin de o lună după ce antrenorul român a fost demis de turcii de la Gaziantep.
20.03.2024 | 15:31
Marius Sumudica sia gasit echipa Dezvaluirile antrenorului Ma duc pentru bani
Marius Șumudică și-a găsit echipă! Dezvăluirile antrenorului „Mă duc pentru bani”. Foto: Sportpictures
ADVERTISEMENT

După aproape o lună de pauză, Marius Șumudică este aproape de o revenire în fotbal. Antrenorul demis de Gaziantep a dezvăluit pentru GSP.ro că va pleca cât de curând pentru a negocia contractul.

Unde va antrena Marius Șumudică

Marius Șumudică a confirmat că va pleca în Golf pentru a negocia un nou contract. Antrenorul a decis însă să nu dezvăluie numele echipei, dar a declarat că se duce să antreneze pentru bani.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să merg în străinătate. Cred că voi și pleca. Cred că voi pleca iar în Golf. Am discutat cu doi impresari și cu un club.

Dacă totul va fi în regulă și președintele și vicepreședintele vor fi reconfirmați în funcții, mă voi întâlni cu ei la Dubai sau Istanbul ca să stabilim strategia pentru anul viitor.

ADVERTISEMENT

Da, mă duc pentru bani. Păi aici dacă… Ce să fac? Aș lucra aici la un club la care să fac performanță și să câștig trofee. Îmi e și mie foame de trofee, mi-e dor!”, a spus Marius Șumudică pentru GSP.

Marius Șumudică, dezamăgit de rezultatul Rapidului cu Farul

Fostul antrenor al celor de la Rapid, Marius Șumudică, s-a arătat destul de dezamăgit de rezultatul obținut de „alb-vișinii” cu Farul Constanța, acesta declarând că ar fi preferat o victorie împotriva campioanei României.

ADVERTISEMENT

„Noi tot timpul ne-am bucurat să batem FCSB sau să batem Dinamo. Dar, dacă o iei ca și calcul, pentru mine nu era necesar să bați FCSB, cât era necesar să bați Farul acasă, în play-off.

Dacă m-ai fi pus să aleg între cele două victorii, mai important era să mă bat la campionat, având în vedere că ultimul meci din acest campionat îl vei juca în Giulești sau, dacă domnul Șucu dorește, că va fi cerere de bilete foarte moare, să joace pe Național Arena, s-ar putea să joci cu titlul pe masă și FCSB să fie campioană la ultimul meci cu Rapid, ceea ce ar fi o palmă pentru rapidiști și pentru tot ce înseamnă suflarea rapidistă. 

ADVERTISEMENT

Și, atunci, aș fi preferat să câștig cu Farul, chiar dacă făceam un egal cu FCSB, dar eu știu ce înseamnă un play-off, că am participat cu Astra de două ori. Trei puncte sunt trei puncte și rămân trei”,  declarat Marius Șumudică, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”, emiusiune care este live pe FANATIK.RO.

 

 

ADVERTISEMENT