Sport

Marko Dugandzic cere un nou atacant la Rapid: ”Nimeni nu are un singur vârf”

Rapid se pregătește de duelul cu FC Voluntari, din a patra etapă a Superligii. Elevii lui Cristiano Bergodi vor să obțină al doilea succes al sezonului, în Superligă.
05.08.2023 | 17:57
Marko Dugandzic cere un nou atacant la Rapid Nimeni nu are un singur varf
Marko Dugandzic a prefațat partida cu FC Voluntari. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic, atacantul croat care conduce Rapidul din punct de vedere ofensiv, a prefațat, într-o conferință de presă, partida cu FC Voluntari. Atacantul anunță că echipa sa merge la marginea capitalei pentru a se impune.

Marko Dugandzic a prefațat partida cu FC Voluntari

Croatul spune că la Rapid este mereu presiune, dar asta nu înseamnă că echipa nu este capabilă să se impună în fața clubului antrenat de Ilie Poenaru. Dugandzic spune că schimbarea antrenorului nu a fost ușoară, deoarece în Giulești s-a schimbat tactica.

ADVERTISEMENT

Venim după o remiză, ne-am pregătit foarte bine și mergem să câștigăm. Bineînțeles, Voluntari este o echipă foarte bună, au început bine sezonul și sunt puternici acasă, dar mergem să câștigăm. Trebuie să câștigăm pentru a rămâne sus în clasament.

La Rapid există întotdeauna presiune, este un club mare cu foarte mulți fani. Trebuie să luăm ce e mai bun din asta, să câștigăm din nou. Avem obiective mari în acest sezon și trebuie să obținem cele 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Au trecut doar 3 meciuri, am schimbat antrenorul și nu a fost ușor să ne adaptăm la tacticile noi. Totul este destul de diferit față de înainte, dar cred că vom fi mai buni de la o săptămână la alta. Vrem să ajungem pe podium dacă este posibil și trebuie să câștigăm indiferent unde jucăm, acasă sau în deplasare”, a spus Dugandzic, la o conferință de presă.

Nu se teme de venirea unui nou atacant

În prezent, Dugandzic este singurul atacant din lotul Rapidului. Acesta spune că orice întărire este binevenit la Rapid. El spune că îi place să joace în doi atacanți și că orice concurență este benefică.

ADVERTISEMENT

Nu știu multe despre transferul unui atacant, dar orice jucător bun este binevenit la Rapid, oricine ne poate ajuta este binevenit. Toți care au venit aici au fost primiți foarte bine, ar fi un parteneriat interesant (n.r, să joace cu Albion Rahmani, atacantul dorit de Rapid). Anul trecut am jucat cu Luckassen, îmi place să joc uneori și în doi atacanți, este o tactică tradițională.

Domnul Bergodi are un stil ofensiv, așa că de ce nu? Este o concurență benefică, nimeni nu are un singur atacant. Este normal să avem concurență, eu să-l împing, el pe mine. Este o concurență pozitivă, care te ajută să devii mai bun”, a completat Dugandzic.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 29 de ani joacă la Rapid de un an, de când a fost transferat de la CFR Cluj pentru 400.000 de euro. 44 de meciuri și 25 de goluri a adunat Dugandzic la Rapid, atacant ce a mai jucat în România și la FC Botoșani.

Conferință Dugandzic

ADVERTISEMENT