Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Atacantul dorit de Rapid, show total în Conference League: „Gol și două pase de gol”

Albion Rrahmani (22 de ani) se pregătește intens să ajungă în Giulești. Până atunci, atacantul lui Ballkani a făcut senzație în preliminariile Conference League.
04.08.2023 | 14:01
Atacantul dorit de Rapid show total in Conference League Gol si doua pase de gol
Atacantul dorit de Rapid, show total în Conference League: „Gol și două pase de gol”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Rapid urmează să se întărească în atac. Kosovarul Albion Rrahmani, pentru care giuleștenii sunt dispuși să le plătească 600 de mii de euro celor de la Ballkani, face senzație în preliminariile UEFA Europa Conference League.

Albion Rrahmani, show total în Conference League. Atacantul kosovar e la un pas de Rapid

Cu un gol și o pasă de gol, atacantul în vârstă de 22 de ani a pus umărul la victoria obținută în deplasare de Ballkani, scor 4-1, cu Larne. Kosovarii s-au calificat astfel în turul 3 preliminar din UEFA Europa Conference League, acolo unde vor da piept cu Lincoln Red Imps, din Gibraltar.

ADVERTISEMENT

„Gol și două pase de gol aseară. Noul atacant al Rapidului dacă până la urmă reușesc să îl închidă. Gol și două pase de gol la Ballkani. A bătut 4-1 la Larne. Înseamnă că ceva știe”, a transmis Horia Ivanovici, în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA.

Albion Rrahmani este o adevărată bestie în fața porții. Vârful a marcat nu mai puțin de 35 de goluri în 68 de meciuri în cei doi ani petrecuți la Ballkani. Conform transfermarkt.com, atacantul în vârstă de 22 de ani valorează 600 de mii de euro, exact când vor să plătească giuleștenii.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu despre transferul lui Rrahmani în Giulești

Victor Angelescu, acționarul Rapidului, a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia Albion Rrahmani este la un pas să semneze cu gruparea alb-vișini.

 „Suntem înțeleși cu un atacant! Este vorba despre un transfer, să spunem că mai lipsește semnătura. E vorba despre un atacant străin. Dăm o sumă importantă, dar noi am mai făcut asta și anul trecut, când l-am luat pe Emmers”.

ADVERTISEMENT

„Pot să vă spun că a fost vehiculat numele lui prin presă, nu cred că o să fie o surpriză așa de mare. Nu o să joace în etapele următoare”, a declarat Victor Angelescu, la TV DigiSport.

Nu uitați! FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este LIVE și EXCLUSIV în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care nu pot să vadă în direct emisiunea FANATIK SUPERLIGA, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Atacantul dorit de Rapid, show total în Conference League: „Gol și două pase de gol”

ADVERTISEMENT