Sport

Bergodi, detalii despre ultimele achiziții ale Rapidului: ”Campania de transferuri nu s-a încheiat”

Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit de achizițiile lui Claudiu Petrila și Claudiu Micovschi, însă a anunțat că mai așteaptă transferul unui atacant.
05.08.2023 | 15:38
Bergodi detalii despre ultimele achizitii ale Rapidului Campania de transferuri nu sa incheiat
Cristiano Bergodi s-a declarat mulțumit de achizițiile lui Claudiu Petrila și Claudiu Micovschi, însă a anunțat că mai așteaptă transferul unui atacant. Sursă foto: Simion Mechno/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Rapid urmează să se întărească în atac. Kosovarul Albion Rrahmani, pentru care giuleștenii sunt dispuși să le plătească 600 de mii de euro celor de la Ballkani, a făcut senzație în preliminariile Conference League.

Noile achiziții ale Rapidului, analizate de Bergodi

În conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari, antrenorul Cristiano Bergodi a făcut o scurtă analiză a ultimilor doi jucători sosiți la Rapid, Claudiu Petrila și Claudiu Micovschi, însă a precizat că nu știe încă dacă îi va folosi la partida de luni, 7 august.

ADVERTISEMENT

”Petrila și Micovschi s-au antrenat deja cu noi. Sunt jucători buni, două extreme, dar cu caracteristici diferite. Sunt mulțumit cu aducerile noi, dar campania noastră transferuri nu s-a încheiat.

Nu pot să vă spun dacă sunt apți să joace la Voluntari, Micovschi e în urmă puțin cu pregătirea, dar Petrila s-a pregătit bine. Vom vedea, încă nu sunt hotărât dacă îi voi folosi. Micovschi este un stângaci de calitate pe care l-am dorit și când eram la Voluntari.

ADVERTISEMENT

Nu știu nimic încă de Rrahmani, dar trebuie să dublăm postul de atacant pentru că îl avem doar pe Marko (n.r. – Marko Dugandzic). Sper ca oamenii din club să aducă un atacant important. Nu pot să spun ce o să fie peste nu știu cât timp, dar în general eu am jucat cu doi atacanți. Vom vedea ce va fi, mai întâi să avem doi.

Sistemul în acest moment este 4-2-3-1, deci nu prea e loc de doi atacanți. Dar e nevoie de doi în lot. Nu știu nimic despre o plecare a lui Dugandzic. A fost golgheter sezonul trecut și e normal să primească oferte. Ar fi o pierdere mare, pentru că acum jucăm cu el, a dat două goluri și are încredere”, a declarat Bergodi.

ADVERTISEMENT

Ce așteaptă Bergodi de la jocul cu FC Voluntari

Tehnicianul italian se așteaptă la un joc dificil în partida din deplasare cu FC Voluntari, din etapa a 4-a din SuperLiga, însă a precizat că obiectivul este victoria pentru a șterge impresia mai puțin bună din remiza cu FC Botoșani.

”Va fi un meci dificil împotriva unei echipe care are șase puncte. Două victorii în trei meciuri, una acasă, alta în deplasare. Vom încerca să câștigăm, pentru că trebuie să reparăm puțin acest semieșec de acasă cu Botoșani. Sunt încrezător.

ADVERTISEMENT

Nu sunt dezamăgit de acest start de sezon, pentru că nu am avut timpul necesar pentru a regla anumite lucruri, să cunosc bine lotul. Dar vom regla lucrurile și ne vom îmbunătăți din toate punctele de vedere. Fanii se așteptau să câștigăm toate meciurile, eu îmi doresc acest lucru și atunci e normal că există puțină dezamăgire.

Dar e abia începutul sezonului, nu se poate da un verdict, pentru că contează foarte mult ce a fost în pregătire. Eu am venit pe ultimul moment, dar nu caut un alibi. Am nevoie de timp pentru a-mi implementa ideile, dar sunt încrezător, jucătorii s-au pregătit bine.

Se poate spune că o cunosc pe FC Voluntari, însă au trecut 4-5 ani de când am fost acolo și nu mai e aceeași echipă. Trebuie să mergem acolo să câștigăm ca să reparăm remiza de acasă și sunt încrezător că vom lua toate cele trei puncte”, a spus Cristiano Bergodi.

Bergodi anunță noi transferuri la Rapid

ADVERTISEMENT