Sport

Marko Dugandzic ratează și derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj! Atacantul trece prin momente grele. Exclusiv

Dan Petrescu nu se va putea baza în derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj pe Marko Dugandzic. Atacantul recent transferat nu este în țară, având o problemă personală.
04.02.2022 | 17:23
Marko Dugandzic rateaza si derbyul Universitatea Craiova  CFR Cluj Atacantul trece prin momente grele Exclusiv
Marko Dugandzic lipsește din derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj! Atacantul trece prin momente grele. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj speră să reia seria victoriilor în derby-ul cu Universitatea Craiova, după începutul mai dificil de an, în care a înregistrat două remize în Casa Pariurilor Liga 1, cu FCSB și FC Botoșani.

Marko Dugandzic lipsește din derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj!

Dan Petrescu are probleme de lot înaintea meciului care se va desfășura în Bănie. FANATIK a aflat că CFR Cluj nu se va baza în acest meci pe atacantul Marko Dugandzic, recent transferat de la Sochi.

ADVERTISEMENT

Atacantul a debutat la CFR Cluj în derby-ul de pe Arena Națională cu FCSB, încheiat 3-3, când a fost introdus în minutele de final. Însă, Dugandzic nu a fost în lot în meciul cu FC Botoșani și va lipsi și de la Craiova.

Probleme personale pentru atacantul CFR-ului! Tatăl său a decedat

Jucătorul CFR-ului este plecat din țară din cauza problemelor personale. În urmă cu o săptămână, tatăl lui Dugandzic a decedat și fotbalistul a participat la funeralii. Cel mai probabil, el va reveni în lot săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic a fost transferat de CFR Cluj de la Sochi pentru 500.000 de euro. Croatul nu este la prima experiență în Casa Pariurilor Liga 1, fiind legitimat între ianuarie și octombrie 2020 la FC Botoșani.

Dugandzic, la a doua experiență în România: “Am spus că o să revin într-o zi”

Moldovenii l-au luat gratis de la Osijek și l-au vândut câteva luni mai târziu cu 500.000 de euro în Rusia, la Sochi. În actuala stagiune a evoluat doar în șapte meciuri pentru echipa rusă, reușind să înscrie trei goluri.

ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic s-a declarat foarte fericit în momentul în care a semnat cu CFR Cluj, spunând că i-a plăcut mereu să joace în România și și-a spus că va reveni într-o bună zi în fotbalul românesc:

“Totul s-a întâmplat foarte repede, eram în vacanță, în Croația, am fost sunat de CFR Cluj și ei au avut oferta cea mai concretă. Oferta a fost bună și pentru Sochi, dar și pentru mine, așa că am decis.

ADVERTISEMENT

De fapt, de când am fost la FC Botoșani, am spus că o să revin într-o zi în România. Sunt foarte fericit aici, toată lumea știe ce fel de club este CFR. Chiar și când eram la Botoșani, CFR era cel mai mare club din România, cu nume în Europa, cu multe meciuri în Europa League, în Champions League.

“Atacanții pe care îi avem te pot împinge să faci mai mult, să te antrenezi mai bine”

E un pas mare pentru mine, pentru că vreau să câștig trofee și sper că vom câștiga cât de repede. Principalul obiectiv este să joc, pentru că am avut o perioadă grea după operația avută la Sochi, deci am ales această schimbare pentru că îmi doresc să joc.

Îmi doresc să fiu sănătos, să câștig cu echipa, iar apoi totul va veni de la sine. Competiția e mereu bună, pentru că atacanții pe care îi avem te pot împinge să faci mai mult, să te antrenezi mai bine”, a spus Dugandzic.

Dan Petrescu este acoperit pe postul de atacant central. În afară de Dugandzic, “Bursucul” îi mai are la dispoziție pe: Billel Omrani, Gabriel Debeljuh, Sergiu Buș sau Cristian Neguț. Derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj se dispută sâmbătă, de la ora 21:00.

  • 500.000 de euro a plătit CFR Cluj pentru Marko Dugandzic
  • 27 de ani are Marko Dugandzic

 

ADVERTISEMENT
Tags: