Life

Veste mare pentru cel mai cunoscut DJ din lume! Soția lui Markus Schulz, românca Adina Butar, este însărcinată

Markus Schulz, probabil cel mai cunoscut DJ din lume, este în culmea fericirii după ce soția lui, românca Adina Butar, l-a anunțat că este însărcinată.
07.12.2021 | 18:27
Markus Schulz, probabil cel mai cunoscut DJ din lume, este în culmea fericirii după ce soția lui, românca Adina Butar l-a anunțat că este însărcinată Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adina Butar și Markus Schulz formează un cuplu de câțiva ani, iar în 2019 au decis să se căsătorească, în Ibiza, pe plajă, dorindu-și amândoi și să își mărească familia cât mai repede.

Markus Schulz va deveni tată de băiat

De curând, Adina Butar a anunțat, public, că va deveni mamă în luna martie a anului viitor. Frumoasa născută la Deva și devenită cunoscută ca și artistă a anunțat și sexul bebeluului pe care îl poartă în burtică și numele pe care, alături de Markus Schulz, l-a decis pentru cel mic.

ADVERTISEMENT

”Decembrie este o lună plină de magie și surprize, așa că suntem fericiți și încântați să anunțăm în sfârșit că bebelușul nostru, Liam, va veni în martie 2022! De ceva vreme visăm la acest moment și abia așteptam să-l împărtășim lumii!

Suntem atât de onorați că sufletul lui ne-a ales ca părinți pentru a-l ghida prin această călătorie frumoasă numită viață și abia așteptăm să-l cunoaștem”, a notat pe conturile ei de socializare frumoasa Adina Butar, alături de câteva fotografii în care burtica de graviduță este mai mult decât vizibilă.

ADVERTISEMENT

De altfel, povestea Adina Butar, visul de a avea un copil alături de soție el, celebrul DJ Markus Schulz, este unul pe care îl avea încă de dinainte de a se căsători cu artistul care face senzație în lumea muzicii electronice.

Markus Schulz se va muta în România, la Sarmizegetusa?

Cu ceva timp în urmă, Adina Butar dezvăluia, într-un interviu pentru Pressalert, că după ce va deveni mamă, ea și soțul ei, Markus Schulz, se gândesc la modul serios să locuiască în România, la munte, acolo unde vor să își construiască o casă.

ADVERTISEMENT

”Avem un apartament în Miami și construim o casă în România, vom locui în ambele părți. Noi călătorim foarte mult și e normal să avem o reședință în USA și una în Europa. Având în vedere că prietenii mei și familia sunt aproape toți în România, am decis să construim o casă așa cum visam acolo și să petrecem cât mai mult timp și în România”, povestea Adina Butar pentru sursa citată.

Mai mult decât atât, mai preciza frumoasa artistă cu origini hunedorene, atunci când va deveni mamă, ea și celebrul DJ vor să își crească copilul în condiții cât mai bune, într-o zonă fără poluare, zona aleasă de ei fiind în apropiere de Sarmizegetusa.

ADVERTISEMENT

„Lucrăm la un bebeluş. Ne-am şi făcut planurile pentru cum îl vom creşte. În primele luni, cu siguranţă vom sta în Miami. Apoi vom veni în România. Ne dorim să ne creştem copilul în casa pe care o construim undeva la munte. Unde să aibă parte de un mediu frumos şi curat”, mai spunea Adina Butar.

Adina Butar și Markus Schulz se iubesc de nouă ani

Adina Butar nu este la fel de celebră ca soțul ei, Markus Schulz, dar are totuși o carieră serioasă, ca artist, în spate.  Tânăra ajunsă la 34 de ani activează în muzică de la 16 ani, atunci când, la Deva, își făcea prima trupă. Mutată, la facultate, la Timișoara, în paralel cu jurnalismul, Adina făcea parte din trupa Hollywood, alături de Celia și de alte două trupe.

Cariera solo, sub numele de Aimi, a făcut-o pe Adina Butar, transformată în artist internațional, să îl cunoască pe Markus Schulz cu care avea să lucreze la un album și colaborarea lor s-a transformat, acum nouă ani, într-o relație care s-a oficializat, în 2019, chiar de 1 iunie, într-o căsătorie, petrecerea având loc pe plaja din Ibiza.

Adina Butar şi Markus Schulz formează un cuplu şi în plan profesional, cei doi având o casă de producţie, acolo unde frumoasa româncă se ocupă de chestiuni legate de management.

ADVERTISEMENT