Life

Marte intră în zodia Scorpion pe 30 octombrie. Ce aduce evenimentul de la sfârșitul lunii

Planeta Marte intră în zodia Scorpion pe 30 octombrie 2021. Evenimentul care are loc în penultima zi a lunii ne poate debusola.
20.10.2021 | 11:45
Marte intra in zodia Scorpion pe 30 octombrie Ce aduce evenimentul de la sfarsitul lunii
ADVERTISEMENT

Planeta Marte intră în zodia Scorpion pe 30 octombrie 2021 și aduce o serie de evenimente spectaculoase în viețile noastre. De asemenea, se vor produce multe momente în care am putea realiza că am greșit în alegerile făcute.

Marte deschide noi uși pentru fiecare semn zodiacal, dar vine și cu o serie de momente de revoltă, de puncte de cotitură în viețile tuturor.

ADVERTISEMENT

Berbecii, cei care sunt guvernați de Marte, vor putea profita din plin de tranzitul planetei în zodia Scorpion. Se vor pune pe fapte mari și vor reuși să se concentreze cu mai multă atenție asupra lucrurilor pe care le au de făcut la locul de muncă.

Marte intră în zodia Scorpion pe 30 octombrie 2021

Taurii sunt destul de stresați pentru că trebuie să dea dovadă de mai multă eficiență la locul de muncă. Își pierd răbdarea și nu comunică tocmai bine cu colegii.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt încrezători în lucrurile bune care se prefigurează la orizont. Deciziile pe care le vor lua la final de lună vor fi pentru viitorul îndelungat. Cum își vor așterne, așa vor dormi.

Racii nu sunt în apele lor și se uită cu mânie la anumite lucruri care s-au petrecut în trecut. Vor fi puși în niște situații care mai de care mai dificile.

ADVERTISEMENT

Leii devin mai temperamentali ca niciodată și reușesc să se certe cu aproape toată lumea. Nu sunt extrem de încrezători în felul în care alții aleg să gestioneze anumite situații.

Fecioarele fac ce fac și dovedesc faptul că intențiile lor sunt cu totul diferite în spatele vorbelor. Reușesc să îi surprindă pe cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Balanțele află lucruri neplăcute

Balanțele nu sunt pregătite pentru a afla vești neplăcute despre o persoană pe care o cunosc, însă li se ridică vălul de pe ochi.

Scorpionii își vor mai nuanța anumite opinii legate de relația cu colegii de la locul de muncă. Vor face pași importanți spre apropierea de cei din jur.

Săgetătorii au parte de momente de tensiune în cuplu. Pot apărea mici certuri de la nimic.

Cât despre Capricorni, aceștia nu își mai văd capul de muncă. Vor fi extrem de ocupați, de energici, de plini de voioșie.

Vărsătorii sunt cu capul în nori. Tranzitul lui Marte îi face din nou visători și superficiali. Peștii, în schimb, trebuie să ia două decizii grele pentru sufletul lor: una are legătură cu munca, alta cu familia.

ADVERTISEMENT