News

Martorii au dezvăluit pentru FANATIK cum arăta Cristina Ţopescu atunci când a fost găsită fără suflare: “Chipul era desfigurat, era învelită şi purta pijamale”. EXCLUSIV

13.01.2020 | 21:17
Martorii au dezvaluit pentru FANATIK cum arata Cristina Topescu atunci cand a fost gasita fara suflare Chipul era desfigurat era invelita si purta pijamale EXCLUSIV
După o viață muncită în televiziune, Cristina Țopescu a decis, după moartea tatălui său, din august 2018, să se retragă din media și să se dedice trup și suflet câinilor, singurele ființe care îi mai alinau singurătatea (foto Facebook)
ADVERTISEMENT

Cristina Țopescu a fost descoperită moartă duminică seară în locuința sa de la capătul orașului Otopeni, după ce o vecina a sunat la 112 pentru că nu mai știa nimic de ea de peste trei săptămâni.

Șocul descinderii în casa Cristinei Ţopescu: câinii erau la parter, chipul vedetei TV, desfigurat 

Reporterii FANATIK au văzut imaginile cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu, realizate în seara de 12 ianuarie, dar din respect pentru fanii, prietenii și familia fostei jurnaliste, am decis să nu le publicăm. Martorii la descoperirea trupului neînsufleţit al fostei prezentatoare TV au dezvăluit pentru FANATIK momentele cumplite şi imaginea groaznică pe care o oferea interiorul casei Cristinei Ţopescu.

ADVERTISEMENT

Asta este CASA in care si-a dat ultima suflare Cristina Topescu. Marginalizata la iesirea din Bucuresti, pe o ulita pustie, privelistea hraneste depresia, imaginile surprinse de reporterii FANATIK vorbind de la sine… Dumnezeu s-o ierte… ??

Gepostet von Fanatik News am Montag, 13. Januar 2020

Atunci când au intrat în casa fostei jurnaliste, martorii au avut parte de un șoc. La parter se aflau toți câinii, dintre care doi erau deja morți, fapt care a relevant din prima că ceva nu era în regulă.

„Atunci când am intrat și i-am pe văzut  fără suflare (nr. câinii decedați) mi-am dat seama instant că s-a întâmplat ceva rău. Am urcat la etaj, și acolo era. Prima oară nu am recunoscut-o pentru că, din cauza căldurii în care a stat atâtea zile, fața ei nu mai avea trăsături”, au dezvăluit sursele FANATIK, martor la imaginile groazei

ADVERTISEMENT

Cum arăta Cristina Ţopescu, când a fost descoperită fără suflare: “Era în pijamale, învelită, cu una din mâini aflată sub cap”

Chiar dacă era moartă de ceva vreme, Cristina nu a fost lăsată singură de cei mai buni prieteni ai săi, patrupedele pe care le îngrijea și deveniseră misiunea ei în viață.

„Cristina stătea pe o parte, în pijamale, învelită bine cu una dintre mâini sub cap. În spatele ei, dormea, de parcă ar fi știut că ceva foarte rău, Vrăbi, unul dintre cei mai mici căței ai ei.

ADVERTISEMENT

A fost alături de ea până în momentul când a fost descoperită. Restul animalelor au avut în tot acest timp mâncare, dar nu și apă. Erau foarte însetați când i-am găsit”, mai povestește sursa amintită mai sus.

De ce nu a simțit nimeni mirosul cadavrului aflat într-o stare de degradare

Totodată, martorii au prezentat o ipoteză care ar putea să explice faptul că nu fusese descoperită atâtea săptămâni. „Casa arăta îngrozitor, vă dați seama, atâția câini lăsați singuri…

ADVERTISEMENT

Nici când am intrat în casă nu s-a simțit. De abia după ce a fost dezvelită, mirosul puternic a început să se simtă şi a  ajuns imediat jos, în fața imobilului. Este o tragedie. Nu m-aș fi gândit niciodată la acest scenariul sumbru. Era o persoană atât de vie”.

Data la care a murit sau cauzele decesului nu au fost stabilite încă. Autoritățile merg pe ipozeza morții suspecte până la finalizarea raportului toxicologic.

ADVERTISEMENT
Tags: