ADVERTISEMENT
News

Mărturia cutremurătoare a unei tinere, răpită și torturată de interlopi: „Mă amenința cu cuțite, îmi spunea că mă desfigurează”

Autor: Cerasela Stafie | 19.02.2021 | 23:56
Mărturia cutremurătoare a unei tinere, răpită și torturată de interlopi: „Mă amenința cu cuțite,  îmi spunea că mă desfigurează
Mărturia cutremurătoare a unei tinere, răpită și torturată de interlopi: "Mă amenința cu cuțite, îmi spunea că mă desfigurează" Sursa foto: Pixabay

O tânără din Craiova a făcut o mărturie cutremurătoare, după ce a fost răpită, mutilată și torturată de interlopi. Fata spune că a fost amenințată cu cuțite și i s-a spus că o să fie desfigurată.

ADVERTISEMENT

Ținta acestor acuzații sunt membrii clanului Parnica din localitatea doljeană, cunoscuți ai faimosului interlop Rechinul. Fata a fost terorizată de acești indivizi timp de șase ani.

Totul a început în anul 2015, pe când tânăra avea doar 14 ani. Tatăl fetei a povestit că tot calvarul a început din cauza unui teren, pe care Rechinul îl considera al lui, iar familia fetei nu a dorit că-l cedeze.

ADVERTISEMENT

Mărturia cutremurătoare a unei tinere, răpită și torturată de interlopi: „Mă amenința cu cuțite, îmi spunea că mă desfigurează”

Tatăl fetei a explicat că și el a fost amenințat, tot pentru acel teren: „au luat legătura cu diverşi oameni din comunitate să mă ameninţe să i las acest bun pentru că zice el că e al lui, bunul a fost cumpărat cu casa şi terenul meu”, a povestit acesta, potrivit Antena 3.

Bărbatul nu a cedat, iar interlopii au început să-i agreseze fiica. Tânăra a povestit momentele traumatizante prin care a trecut, din cauza lui Ionuţ Parnica: „mă ameninţa cu arme, cu cuţite, îmi spunea că mă desfigurează. Spunea că o să îmi omoare familia şi o să mă distrugă.”

ADVERTISEMENT

În anul 2015, fata a fost răpită: „m-a pus în mașină și mi- a spus să nu comentez că mă omoară, cu cuţitul, că dacă vorbesc mult rămân fără gură. Urma să îmi facă acte false”.

Aceasta a reușit să scape după ce a spart un geam. Ea a fost însoțită de familie la medicină legală, unde medicii au constatat că nu a fost violată, deși susținea că a fost supusă agresiunilor sexuale.

ADVERTISEMENT

Tânăra își dorește să se facă dreptate: „Sunt atât de multe fete care trec prin mâinile lor şi aş dori să se facă dreptate, pentru că, chiar dacă suntem victime, trebuie să vorbim despre ce ni se întamplă şi să nu le mai fie frică să depună plângere”.

Trauma pe care a trăit-o a adus-o pe fată în pragul disperării. Îngrozită că o să-l revadă pe agresor, aceasta a încercat să-și pună capăt zilelor. „Anul trecut când a venit să susţină declaraţia în faţa judecătoriei Craiova, mi-a ascuns tentativa se suicid pe care aceast a avut-o din cauza temerii provocate că se poate revedea cu inculpatul, cu cel care era cât pe ce să îi ia viaţa. Numai hazardul a făcut să nu fie omorâtă aceasta fată”, a povestit avocata ei, Mihaela Niculescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!