News

Mărturia cutremurătoare a unui baschetbalist din NBA! Copilărie de coşmar pentru Lonnie Walker: “Am fost violat şi abuzat”

13.06.2020 | 13:15
Marturia cutremuratoare a unui baschetbalist din NBA Copilarie de cosmar pentru Lonnie Walker Am fost violat si abuzat
ADVERTISEMENT

Sezonul din NBA a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, iar vedetele din baschetul nord-american au fost obligate să stea departe de teren din martie. Cu această ocazie, Lonnie Walker a postat un mesaj tulburător pe Instagram în care a povestit cum a arătat copilăria lui, una plină de abuzuri sexuale.

Mărturia cutremurătoare a unui baschetbalist din NBA

Lonnie Walker este cunoscut în NBA pentru frizura mai ciudată, un model unic în campionatul nord-american, însă baschetbalistul a decis să se tundă, iar cu această ocazie a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Draftat de San Antonio Spurs în 2018, sportivul de 21 de ani a mărturisit, printr-o postare pe Instagram, că a fost abuzat sexual în copilărie.

ADVERTISEMENT

“Adevăratul motiv pentru care mi-am lăsat părul să crească încă din clasa a 5-a este că m-a ajutat să mă camuflez. Am fost hărţuit sexual, violat, abuzat şi chiar mă obişnuisem cu aceste lucruri, mai ales că eram la o vârstă când nu ştiam prea multe lucruri.

Habar nu aveam cum este lumea reală. Mi-am spus că părul este singurul lucru pe care îl pot controla. Asta mi-a dat încredere”, a fost mesajul postat de Lonnie Walker pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus l-a făcut să vorbeacă despre coşmarul trăit

Baschetbalistul lui San Antonio Spurs a dezvăluit că a avut mari probleme până recent, când pandemia de coronavirus l-a izolat în casă. Cu această ocazie, Lonnie Walker a putut să-şi dea seama cine este cu adevărat şi a decis să-şi radă frizura care îl făcuse celebru în NBA.

“Până de curând nu am fost în cel mai bun loc. Mental eram la pământ, aveam demonii mei. Din cauza virusului am început să mă văd în oglindă şi să văd cine sunt cu adevărat, în spatele uşilor închise.

ADVERTISEMENT

Am găsit pacea şi fericirea interioară în această perioadă, totul cu voia lui Dumnezeu. Îi iert pe toţi, chiar şi pe cei care nu merită. De ce? Timpul nu aşteaptă pe mine, aşa că de ce mi-aş pierde timpul cu aşa ceva”, a continuat Lonnie Walker.

“Părul meu era masca prin care îmi ascundeam insecuritatea”

Lonnie Walker s-adespărţit de frizura care l-a făcut celebru şi a susţinut că prin acest mod îşi masca insecuritatea. În plus, baschetbalistul de 21 de ani şi-a anunţat fanii că nu va mai posta o perioadă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

“Părul meu era masca prin care îmi ascundeam insecuritatea. Acum este mult mai bine. Mental, emoţional, psihic şi spiritual, astfel mi-am ras părul. Viaţa va fi mereu grea, dar trebuie să joc cu cărţile primite şi să încerc să am mâna câştigătoare. Dacă pierd, nu va fi o înfrângere. Pentru o perioadă nu o să mai fiu aici, dar vreau să ştiţi toţi că vă iubesc. Pace, iubire şi fericire”, a conchis Lonnie Walker.

Cine este Lonnie Walker: a debutat în NBA în ianuarie 2019

Lonnie Walker a fost draftat de San Antonio Spurs pe 21 iunie 2018, după un singur sezon petrecut la Miami Hurricanes, echipa de baschet a Universităţii din Miami. Debutul în NBA a venit abia pe 3 ianuarie 2019, într-o victorie împotriva lui Toronto Raptors, după ce baschetbalistul a ratat prima parte a sezonului din cauza unei accidentări.

  • 2.669.880 de dolari pe an este salariul lui Lonnie Walker la San Antonio Spurs
ADVERTISEMENT