Fotbal international

Mărturisirile lui Cosmin Contra despre epidemia de coronavirus din Spania: „Nu am cum să mă întorc în România!”

14.03.2020 | 16:44
Marturisirile lui Cosmin Contra despre epidemia de coronavirus din Spania Nu am cum sa ma intorc in Romania
ADVERTISEMENT

Cosmin Contra se află blocat în Spania, după ce ibericii au declarat stare de urgență. Fostul selecționer a explicat că situația din Spania este mai gravă decât cea din România, iar el rămâne izolat la domiciliu, conform sport.

Mărturisirile lui Cosmin Contra despre epidemia de coronavirus din Spania

Cosmin Contra a vorbit despre epidemia de coronavirus care a lovit din plin și Spania, iar fostul selecționer a mărturisit care este starea în care se află ibericii: La noi e mai complicat, de azi s-a declarat situație de urgență în zona Madridului și se poate închide în 2 zile totul.

ADVERTISEMENT

Până trece puțin zona asta roșie și revine zona galbenă nu am cum să vin în România. E o chestie normală ceea ce s-a întâmplat în Liga 1. Deciziile care s-au luat sunt niște decizii normale.

Probabil cei care decid în astfel de situații, vor lua cele mai bune măsuri. E o chestie pe care nu putem să o controlăm, asta e situația și trebuie să o acceptăm.

ADVERTISEMENT

Eu vorbesc cu familia pe care o am acolo, dar ei sunt liniștiți, stau acasă, ies foarte puțin și chiar ajută să fim responsabili, asta e cel mai important. Noi suntem practic în zona în care suntem și nu prea ieșim”.

Cosmin Contra s-a stabilit în Spania după ce nu a mai fost selecționer

Cosmin Contra a renunțat la mandatul său de selecționer la finalul campaniei în care România a terminat pe locul patru în grupa de calificări pentru EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Finalul a fost teribil, după ce Spania ne-a „călcat în picioare” pe „Wanda Metropolitano” cu 5-0, moment în care Contra a hotărât să nu mai continue pe banca tehnică a naționalei.

Între timp, Cosmin Contra s-a stabilit și locuiește acum în Spania, acolo unde a plecat imediat după ce și-a dat demisia de la cârma naționalei.

ADVERTISEMENT
  • 44 de ani a împlinit Cosmin Contra pe 15 decembrie