News

Masacru într-o sală de biliard din Mexic. Zece persoane au fost împușcate mortal. Atacul a fost revendicat

Un adevărat masacru s-a produs joi, 22 septembrie, într-o sală de biliard din Mexic. Zece persoane au fost împușcate mortal de mai mulți indivizi înarmați.
23.09.2022 | 08:12
Masacru intro sala de biliard din Mexic Zece persoane au fost impuscate mortal Atacul a fost revendicat
Zece bărbaţi au fost uciși într-o sală de biliard. Tragedia s-a petrecut în Mexic și a fost revendicată. Sursa foto: colaj Fanatik / Twitter.com
ADVERTISEMENT

Centrul Mexicului a fost scena unui atac armat soldat cu mai multe victime. O dispută între cartelurile de droguri a dus la decesul a cel puțin 10 persoane în decurs de câteva ore.

Zece bărbaţi au fost uciși într-o sală de biliard. Tragedia s-a petrecut în Mexic și a fost revendicată

Atacul armat a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în oraşul Tarimoro din statul Guanajuato, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

Un grup de indivizi înarmaţi cu puști de asalt a împuşcat zece persoane într-o sală de biliard. Masacrul a avut loc în cel mai violent stat din Mexic.

Nouă persoane au murit pe loc, iar o a 10-a victimă a murit la spital, din cauza rănilor grave suferite.

ADVERTISEMENT

Imagini cumplite ale atacului au început să circule online la scurt timp după masacru. Într-un videoclip care ar fi fost înregistrat de atacatori, se aud împușcături în timp ce un bărbat rănit este arătat întins pe podea.

Atacul din sala de biliard a fost revendicat

La câteva ore după tragedie, Cartelul Santa Rosa de Lima a revendicat atacul. Atacatorii au lăsat la fața locului mai multe mesaje postate pe hârtii portocalii și verzi.

ADVERTISEMENT

Într-unul dintre mesaje scria: ”Vi s-a întâmplat asta pentru că îl susțineți pe Zermeno și se va întâmpla în continuare oricui îl susține. Toți se vor confrunta cu consecințe”.

Conform publicației InfoBae, s-ar face referire la membrul cartelului Jalisco Nueva Generacion, Santiago Quiroz Zermeno, cunoscut sub numele de ”El chago”, care se află în prezent în custodia poliției.

ADVERTISEMENT

Organizația criminală condusă de Zermeno află în conflict cu cartelul Santa Rosa de Lima din cauza vânzărilor de droguri în această zonă a Mexicului.

Tensiunea dintre cele două grupări criminale a provocat mai multe victime în ultimii ani. Recent, sâmbătă, trupurile decapitate a două persoane despre care se crede că au fost răpite de cartelul Santa Rosa de Lima au fost găsite într-un oraș aflat la 30 mile distanță de orașul Tarimoro.

ADVERTISEMENT