News

Mascații au oprit o nuntă la care cânta Adrian Minune. Câte persoane erau prezente la eveniment

19.09.2020 | 15:33
Mascatii au oprit o nunta la care canta Adrian Minune Cate persoane erau prezente la eveniment
ADVERTISEMENT

Mascații au intervenit în forță în noaptea de vineri spre sâmbătă la o nuntă la care cânta Adrian Minune și au oprit evenimentul.

Cei din Poliție au luat această decizie după ce au constatat faptul că la această petrecere erau prezenți circa 1.000 de persoane.

ADVERTISEMENT

Pe lângă această gravă încălcare a regulilor din starea de alertă, forțele de ordine au mai fost alertate pentru faptul că petrecăreții blocau și o stradă.

O nuntă la care cânta Adrian Minune, oprită de polițiști

O petrecere de pomină, la care Adrian Minune, cunoscutul interpret de manele, a cântat în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost oprită de mascați. Evenimentul a avut loc într-un cartier din Târgu Jiu, iar autoritățile au fost anunțate imediat.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, la acest chef erau prezente aproape 1.000 de persoane, ceea ce înseamnă că au fost încălcate regulile impuse de către autoritățile statului cu privire la pandemie.

Ospățul a avut loc într-un local din Târgu Jiu, iar polițiștii au fost anunțați că la marele eveniment nu sunt respectate regulile de prevenție.

ADVERTISEMENT

Pentru a întrerupe nunta, polițiștii au apelat la trupele de intervenție, iar nuntașii au fost nevoiți să plece la casele lor, anunță Antena3. De asemenea, unul dintre participanții la eveniment tulbura liniștea publică, motiv pentru care a și fost amendat. Mai mult, oamenii au blocat și strada din fața localului.

Ce amenzi au dat polițiștii

Pe tot parcursul nopții de după eveniment, zona a fost păzită de forțele de ordine pentru ca petrecerea să nu fie reluată. Organizatorii evenimentului au fost amendați vineri seară de poliție. Potrivit IPJ Gorj, a fost aplicata o sancțiune la Lg 55/2020 în valoare de 5.000 lei și una la Lg 61/1991 de 1500 lei.

ADVERTISEMENT

Sursa din presa locală au scris că la eveniment au participat artiști cunoscuți precum: manelistul Adi Minune și Viorica de la Clejani.

Conform Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU), evenimentele private în spații închise se pot organiza cu participarea unui număr maxim de 20 persoane.

ADVERTISEMENT