Life

Mașina de la Dacia care apare într-un top de invidiat pentru piața auto europeană. E printre cele mai bune modele

Mașina de la Dacia care apare într-un top de invidiat. Este lăudată pe piața auto europeană, fiind printre cele mai bune modele.
07.05.2023 | 18:37
Masina de la Dacia care apare intrun top de invidiat pentru piata auto europeana E printre cele mai bune modele
Mașina de la Dacia care apare într-un top european. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mașina de la Dacia care apare într-un top de invidiat pentru piața auto din Europa. E printre cele mai bune modele și tocmai de aceea a fost pusă în top.

Mașina de la Dacia care apare într-un top european

Mașina românească este pe locul 10 în topul Autocar, unul foarte popular la nivel european. Mașina ocupă ultimul loc în top, dar unul bine meritat. Dacia Sandero este descrisă ca nefiind o mașină de oraș în sine.

ADVERTISEMENT

Dar prețul foarte mic este cel care i-a făcut pe autorii topului să o pună pe listă. Dacia Sandero este spațioasă la interior și are un cost mai mic decât toate celelalte mașini de pe listă.

Mașina este descrisă ca fiind una cu o economie decentă și cu o poziție puțin incomodă de asta în ea. Mașina Dacia Sandero este descrisă drept una de „școală veche” de către englezi, din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

„Interiorul său arată și se simte în mod decisiv de școală veche, poziția de ședere este puțin incomodă și, deși va merge pe viraje, o face cu un ruliu considerabil al caroseriei. Dar motorul turbo cu trei cilindri de 89 CP se simte bine dispus și oferă o economie decentă”, au transmis englezii despre Dacia Sandero.

Ce mașini mai sunt în topul auto invidat pe piața europeană

Englezii mai transmit faptul că Dacia Sandero este una dintre puținele mașinii noi care pot fi cumpărate în Marea Britanie direct cu un motor alimentat cu GPL.

ADVERTISEMENT

Tot în acest top al mașinilor de oraș care sunt mici și practice se mai află mai multe autovehicule, din diverse părți ale lumii.  Lista celor 10 cele mai bune mașini de oraș este începută cu Hyundai i10.

Pe locul doi în topul celor mai bune mașini de oraș este  Suzuki Ignis, urmată de Kia Picanto. Pe patru englezii au pus Volkswagen Up, iar pe cinci Skoda Citigo-e iV.

ADVERTISEMENT

Locul al șaselea din top este ocupat de Toyota Aygo. Pe șapte este Seat Mii Electric, iar pe opt se află Fiat Panda. Ultimele două locuri sunt ocupate de Fiat 500 și Dacia Sandero.

ADVERTISEMENT