News

Mașină de poliție, implicată într-un accident în Suceava. Șoferul unui autoturism nu a acordat prioritate

Accident rutier produs în Suceava, aici unde o mașină de poliție a fost acroșată de un alt autoturism. Autospeciala a ajuns în șanț.
07.03.2024 | 00:23
Masina de politie implicata intrun accident in Suceava Soferul unui autoturism nu a acordat prioritate
Mașină de poliție, implicată într-un accident. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O mașină de poliție a fost implicată într-un accident rutier, în cursul nopții de miercuri, în Suceava. Autospeciala se afla în misiune, deplasându-se pe DN29, în localitatea Dumbrăveni, atunci când a fost lovită de un alt autoturism.

O mașină de poliție a fost implicată într-un accident, în Dumbrăveni

Din primele cercetări, șoferul mașinii nu ar fi acordat prioritate polițiștilor care se aflau în misiune. Bărbatul ar fi virat brusc la stânga, schimbând direcția de deplasare, moment în care a acroșat autospeciala aflată în depășire.

ADVERTISEMENT

Mașina de poliție nu era inscripționată, deși se afla în misiune, potrivit presei locale. Însă, avea în funcțiune semnalele luminoase, în timp ce depășea o coloană de mașini, pe DN 29, dinspre Suceava spre Dumbrăveni.

Impactul a fost puternic, autospeciala ajungând într-un șanț. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu persoane rănite. Însă, pagubele materiale sunt însemnate, mai ales în cazul mașinii agenților.

ADVERTISEMENT

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Suceava (IPJ Suceava), ambii șoferi au fost verificați cu aparatele etilotest și drugest. Rezultatele au fost negative, iar cercetările continuă.

O fată de 15 ani a fost lovită de o autospecială, în Constanța

Un alt accident în care a fost implicată o mașină de poliție a avut loc, marți după-amiază, 5 martie, pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. O fată de 15 ani a fost lovită de o autospecială aflată în misiune.

ADVERTISEMENT

Minora intenționa să traverseze pe trecerea de pietoni, însă nu a observat mașina oamenilor legii care circula cu semnalele luminoase și acustice pornite. Fata a fost transportată la spital, fiind conștientă și stabilă.

„La data de 5 martie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-ar fi produs un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Din primele informații rezultă că un polițist din cadrul Serviciului Criminalistic ar fi accidentat un pieton care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal. Tot din informațiile deținute până în acest moment, polițistul se afla în misiune, deplasându-se către Portul Constanța, pentru a efectua o cercetare la fața locului”, informa IPJ Constanța.

 

ADVERTISEMENT