News

Mașina lui Gheorghe Dincă, suspectul răpirilor din Caracal, scoasă la licitație? Care este prețul de pornire

16.06.2020 | 09:55
Masina lui Gheorghe Dinca suspectul rapirilor din Caracal scoasa la licitatie Care este pretul de pornire
ADVERTISEMENT

O mașină care seamănă perfect cu cea a lui Gheorghe Dincă, așa-numitul ”Monstru din Caracal”, este scoasă la licitație pe un site de profil.

Conform anunțul de vânzare, autoturismul este nefuncțional pe motiv că interiorul acestuia este demontat și deteriorat, iar locul de predare este localitatea Drăgănești-Olt, judeţul Olt.

ADVERTISEMENT

Informația a fost anunțată de un jurnalist de investigații din România, cel care acuză autoritățile că, prin această mișcare, doresc îngroparea cazului Caracal.

Mașina lui Gheorghe Dincă, scoasă la vânzare?

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Ovidiu Zară afirmă că autoturismul scos la licitaţie de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) se află indisponibilizat în judeţul Olt.

ADVERTISEMENT

”Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) vinde la licitație mașina Renault Megane folosită de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu !!!!

Culmea, autoturismul se află indisponibilizat în județul Olt, la Poliția din Drăgănești. ANABI a refuzat să îmi spună de la cine a fost indisponibilizat autoturismul.

ADVERTISEMENT

Însă rechizitoriul confirmă că este același autoturism folosit de Dincă la răpirea celor două copile.

Este din ce în ce mai clar că se vrea îngroparea definitivă a cazului dacă se dorește vânzarea pe ascuns a mașinii lui Dincă înainte de finalizarea procesului penal, scrie omul de presă.

ADVERTISEMENT
  • 1.033 este prețul de pornire al mașinii scoasă la licitație

Avocatul familiei Luizei Melencu cere oprirea vânzării mașinii

Conform România TV, avocatul familiei Luizei Melencu a cerut instanţei oprirea vânzării mașinii, susținând că asta este ”încă o dovadă că procurorii au interesul să acopere acest caz“.

”Am făcut o cerere. Este încă o dovadă că procurorii au interesul să acopere acest caz şi să creeze un alt scenariu. M-am uitat în dosar. S-a făcut o expertiză care arată că maşina nu a fost improvizată decât cu privire la geamuri, nu şi la deschizătorilor din spate.

Prin urmare, ar exista posibilitatea ca această persoană care a răpit copiii şi conducea maşina să fi fost ajutată de un complice, ceea ce am spus de la început. Cred că se încearcă de către procuror să rămână în picioare acel scenariu absurd”, a declarat Carmen Obârşanu, avocatul familiei Melencu la postul TV.

ADVERTISEMENT