Massimiliano Allegri, pe lista lui Manchester United! Italianul își anunță revenirea în fotbal: „În septembrie mă voi întoarce la antrenamente”

Andrei Șchiopu   
în Manchester United
21/02/2020, 16:03
Massimiliano Allegri, pe lista lui Manchester United! Italianul își anunță revenirea în fotbal: „În septembrie mă voi întoarce la antrenamente”
Massimiliano Allegri. Sursă foto: hepta.ro

Massimiliano Allegri este unul dintre cei mai curtați antrenori liberi de contract, iar Manchester United se interesează de serviciile italianului. În cazul în care „diavolii roșii” nu reușesc să se poziționeze pe locurile care duc în Champions League, conducerea este hotărâtă să-l înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer.

Massimiliano Allegri, pe lista lui Manchester United

Manchester United se află pe locul șapte în Premier League, cu 38 de puncte, la diferență de trei puncte de locul patru, care duce în grupele Champions League.

În ciuda faptului că trupa lui Ole Gunnar Solskjaer a reușit să câștige de trei ori împotriva lui Chelsea în actualul sezon și a făcut alte meciuri consistente împotriva lui Liverpool, MAnchester City și Tottenham, Manchester United întâmpină probleme atunci când joacă în compania formațiilor mai slab cotate.

Din această cauză, șefii lui Manchester United se gândesc să îl înlocuiascp pe tehnicianul norvegian cu Massimiliano Allegri, fostul antrenor al lui Juventus.

În prima manșă a „16-imilor” Europa League, Manchester United a remizat în deplasarea cu Genk, 1-1, dar are prima șansă la calificare.

  • 6 titluri de Serie A are Massimiliano Allegri în Italia (5 cu Juventus și unul cu AC Milan)

„Voi reveni în septembrie”

În ultimele săptămâni mai multe zvonuri din presa franceză anunțau negocierile dintre Massimiliano Allegri și PSG.

În realitatea, tehnicianul italian se afla la Paris doar pentru a-și promova cartea și a explicat că nu există niciun interes al campioanei Franței pentru el: „Nu mă aflu în Franța pentru a-mi negocia viitorul contract”.

„Nu știu ce nici eu ce voi face în viitor, dar cu siguranță mă voi întoarce în septembrie în fotbal, în caz contrar m-aș obișnui prea mult în vacanță”, a precizat tehnicianul italian.

  • 52 de ani a împlinit Massimiliano Allegri pe 11 august
Închide ×