Sport

Emoții fantastice la Israel – România. Câți fani au fost la victoria care ne-a dus la Euro 2024

Securitate maximă înainte de Israel - România. La stadionul Felcsut, fanii „tricolorilor” au fost controlați la sânge de forțele de ordine.
18.11.2023 | 23:57
Emotii fantastice la Israel  Romania Cati fani au fost la victoria care nea dus la Euro 2024
Emoții înainte de Israel - România. Câți fani au fost la victoria care ne-a dus la Euro 2024. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-11-2023
21:56

Cați fani au fost pe stadion la Israel - România

Victoria României cu Israel, scor 2-1, care ne-a dus la Euro 2024, a fost urmărită de nu mai puțin de 2921 de spectatori. Dintre aceștia, aproximativ 500 au fost români.

Meciul s-a jucat în Ungaria, la Flescut, pe Pancho Arena, stadionul pe care evoluează echipa maghiară Akademia Pușkaș.

18-11-2023
20:08

Emoții puternice înainte de Israel - România

Au fost momente emoționante înainte de primul fluier al partidei Israel – România. Pe chipurile jucătorilor și al staff-urilor celor două naționale s-au văzut emoții puternice.

După ce fotbaliștii și antrenorii celor naționale au intonat imnurile, tensiunea și emoțiile au crescut la momentul de reculgere care s-a ținut pentru victimele războiului din Fâșia Gaza.

18-11-2023
19:53

De ce susținere are parte România la meciul cu Elveția

Stadionul Pancho are o capacitate de 3865 locuri. Pentru partida cu Israel, din Ungaria, fanii „tricolorilor” au primit 462 de bilete. Așadar naționala noastră e susținută de aproximativ 500 de fani.

Înaintea meciului, cea mai emoționantă imagine a oferit-o un puști. Copilul și-a scris cu carioca pe un tricou „Hagi vreau tricoul tău!”.

FANATIK se află la Felcsut, acolo unde se dispută duelul Israel – România, care ne poate duce la turneul final al Campionatului European, programat anul viitor, în Germania. La stadion, accesul fanilor s-a făcut cu dificulate din cauza măsurilor aspre de securitate.

Măsuri de securitate mai ceva ca la aeroport în Ungaria! Cum au intrat fanii români la meciul cu Israel

Israel – România, duel programat în etapa a 9-a a Grupei I din preliminariile lui Euro 2024, se dispută pe Pancho Arena, un stadion cu o capacitate de 3865 de locuri. „Tricolorii” vor fi susținuți de un număr important de fani, care au întâmpinat însă dificultăți la intrarea pe stadion.

ADVERTISEMENT

Măsurile de securitate ale maghiarilor au fost mai ceva ca la aeroport. Paza de la stadion, mai exact stewarzii, este asigurată de Valton Security. Este aceeași firmă de pază pe care premierul Ungariei, Viktor Orban, o folosește la evenimentele partidului său.

Ca să intre pe Pancho Arena, fanii naționalei pregătire de Edi Iordănescu, al cărui prim „11” a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK, trebuie să treacă de nu mai puțin de trei filtre.

ADVERTISEMENT
Filtre la intrarea în stadion
Fanii români, verificați la sânge înainte de Israel – România. FOTO: Fanatik

Primul filtru a fost pentru verificarea pașaportului/buletinului și a biletului. Al doilea filtru a fost pentru cotrolul corporal, iar, la al treilea filtru, suporterii români au trebuit să treacă de senzori.

Din fericire, suporterii români nu au creat probleme la intrarea pe micuțul stadion din Felcsut. În ciuda celor trei filtre prin care au trebuit să treacă, fanii „tricolorilor” nu le-au creat probleme oamenilor de securitate maghiari și au mers liniștiți în tribune.

ADVERTISEMENT

Coadă la intrarea VIP

Ceva mai multă îmbulzeală a fost însă la VIP, acolo unde personalitățile prezente la partida dintre Israel și România au format o coadă destul de mare. Vedeta la intrarea în zona VIP a fost nimeni altul decât Răzvan Burleanu. Președintele FRF a venit însoți de întreaga conducere a Federației.

Meciul dintre Israel și România este programat să înceapă la ora 21:45. „Tricolorii” au nevoie doar de o remiză pentru a se califica la Euro 2024. Naționala noastră n-a mai fost din 2016 la un turneul final, Campionatul European din Franța.

ADVERTISEMENT

Pentru „meciul unei generații”, așa cum a fost supranumit duelul din Ungaria, Edi Iordănescu a ales următorul prim „11”: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – Screciu, R. Marin – I. Hagi, Stanciu, Drăguș – Pușcaș.

ADVERTISEMENT
4,20 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „1 solist” la meciul România - Elveția