Life

Matei Stratan și-a găsit fericirea în brațele unei fiice de milionar. Cine este tânăra care a înlocuit-o pe Mădălina Ghenea

Matei Stratan și-a găsit fericirea în brațele altei femei, la șase ani de la despărțirea de Mădălina Ghenea. Cu cine a înlocuit-o?
19.07.2023 | 18:09
Matei Stratan sia gasit fericirea in bratele unei fiice de milionar Cine este tanara care a inlocuito pe Madalina Ghenea
Cu cine se iubește acum Matei Stratan, fostul Mădălinei Ghenea. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

Mădălina Ghenea este istorie! Matei Stratan a înlocuit-o pe celebra româncă, cu care are și o fetiță, cu fiica unui milionar. Cei doi și-au oficializat relația și se prezintă împreună la evenimente. Cine este cea care l-a cucerit pe afacerist.

În brațele cui și-a găsit Matei Stratan, fostul Mădălinei Ghenea

După ce Mădălina Ghenea și-a oficializat relația cu tenismenul Grigor Dimitrov, a venit rândul fostului său iubit. Matei Stratan și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei, iar tânăra care l-a cucerit are multiple calități.

ADVERTISEMENT

Tatăl fiicei Mădălinei Ghenea este mândru de noua sa relație, motiv pentru a publicat în mediul online o fotografie în care fericirea se citește pe chipurile amândurora. În plus, ei au început să se afișeze împreună la evenimente.

Conform spynews.ro, Matei Stratan și Iana Budeanu, căci acesta este numele tinerei, au participat de curând la o petrecere, iar afaceristul a prezentat-o tuturor celor cu care a interacționat drept iubita lui.

ADVERTISEMENT

Iana Budeanu, însă, nu este o tânără oarecare. Frumoasa șatenă este fiica unuia dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Acesta deține un mall, o televiziune, iar averea sa este estimată la 40 de milioane de euro.

De asemenea, cea care pare să-l fi făcut pe Matei Stratan să treacă definitiv peste despărțirea dureroasă de Mădălina Ghenea a studiat în străinătate. Mai exact, Iana Budeanu a învățat în Elveția.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit afaceristul și românca devenită star internațional

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au împreună o fetiță în vârstă de șase ani. Deși mulți aveau impresia că sunt suflete pereche, cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce au devenit părinți, iar actrița a dezvăluit adevăratele motive abia trei ani mai târziu.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a spus Mădălina Ghenea în 2020. De asemenea, după separare, vedeta s-a mutat în Italia.

ADVERTISEMENT

„Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”, a spus Mădălina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.

ADVERTISEMENT