Pariuri sportive

Max-profeția lui Mitică Dragomir pentru Universitatea Craiova – Rapid. „Bate sigur”

Mitică Dragomir are o profeție pentru derby-ul Universitatea Craiova - Rapid. „Oracolul din Bălcești” știe cineva va câștiga pe „Ion Oblemenco”.
04.03.2024 | 14:21
Maxprofetia lui Mitica Dragomir pentru Universitatea Craiova  Rapid Bate sigur
Max-profeția lui Mitică Dragomir pentru Universitatea Craiova – Rapid. „Bate sigur”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Rapid București dau piept luni, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Mitică Dragomir spune că „alb-albaștrii” vor câștiga sigur împotriva giuleștenilor și are un avertisment pentru suporterii grupării din Bănie.

Max-profeția lui Mitică Dragomir pentru Universitatea Craiova – Rapid. „Bate sigur”

Etapa cu numărul 29 din SuperLiga găzduiește derby-ul dintre Universitatea Craiova – Rapid București. Dumitru Dragomir a anunțat în direct la MAX Profețiile lui Mitică că trupa lui Ivailo Petev va câștiga cu siguranță pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir spune că Ivailo Petev a reușit să rezolve problemele din defensivă ale Universității Craiova. „Oracolul din Bălcești” este convins că Rapid poate câștiga titlul, dacă se impune cu FCSB în următoarele confruntări din SuperLiga.

„Le-aș recomanda celor din Bănie să lase fumigenele, pocnitori și în Turcia, Grecia s-au oprit. Cei care aruncă fac pușcărie, dacă o aplică îi bagă la pușcărie. Părerea mea este că va câștiga Craiova, merg pe 1 solist.

ADVERTISEMENT

Au început să joace bine, au început să alerge bine și au rezolvat o problemă la apărare. Fundașul dreapta prin Căpățînă și a revenit Screciu. Și-au făcut iar apărare bună. Convingerea mea este că Rapid poate să câștige campionatul dacă câștigă două jocuri cu FCSB.

Nu cred că vor câștiga și îmi pare rău, dar începe să joace și Craiova. Am să mă duc la meciul Rapid -FCSB și FCSB – Rapid”, a spus Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut echipa Universității Craiova la derby-ul cu Rapid: „I-am scris lui Rotaru”

Gigi Becali i-a făcut primul „11” lui Mihai Rotaru pentru derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București. Patronul „roș-albaștrilor” spune că Andrei Ivan merita să fie titular la gruparea din Bănie.

“I-am transmis echipa pe care să o facă. I-am scris lui Rotaru: «Dacă vrei să nu te bată nimeni, la mijloc să joc cu Screciu şi Creţu la mijloc, Ivan, Mitriţă, Baiaram şi Markovic în atac. Gata!». Chiar dacă aceştia sunt valoroşi, nu are fundaş central şi fundaş dreapta.

ADVERTISEMENT

Are 7 jucători foarte buni, nu ştie să-i aşeze. O să iau campionatul, nu poate nimeni să mă întreacă pe mine. I-am făcut echipa pentru meciul cu Rapid şi i-am zis că are şi el voie să facă o dată echipa la FCSB. I-am spus: «Iartă-mă că fac asta», dar apoi i-am scris echipa. 

Ca să fie egalitate, are dreptul să facă şi el acelaşi lucru când are nevoie. Să facă şi el o dată echipa la FCSB. Sunt în stare să mă cheme la comisii că le fac echipa la Craiova. Voi, la FRF, educaţi patronii. După ce ne-aţi ales, vă şi educăm”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Profetia lui Mitica Dragomir la U Craiova - Rapid

ADVERTISEMENT