Sport

Mitică Dragomir a găsit condiția ca Rapidul să ia titlul în fața FCSB. „Două din trei”. A scris totul în direct!

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Rapid va câştiga campionatul dacă se va impune de două ori din cele trei meciuri în faţa celor de la FCSB. Ba chiar a dat totul în scris.
16.02.2024 | 07:08
Mitica Dragomir a gasit conditia ca Rapidul sa ia titlul in fata FCSB Doua din trei A scris totul in direct
Mitică Dragomir a găsit condiția ca Rapidul să ia titlul în fața FCSB. „Două din trei” A scris totul în direct. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir este recunoscut şi drept “Oracolul de la Bălceşti” pentru profeţiile pe care le-a făcut de-a lungul anilor în fotbal. Fostul şef al Ligii Profesioniste a lovit din nou şi a dezvăluit cum poate Rapid să o ajungă pe FCSB.

Mitică Dragomir a găsit condiția ca Rapidul să ia titlul în fața FCSB: “Dacă din trei câştigă două, au luat campionatul. Dau scris asta”

Roş-albaştrii au 9 puncte avans în faţa giuleştenilor, dar la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Rapid poate lua campionatul dacă îşi învinge de două ori rivala, în cele trei meciuri directe.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mitică Dragomir a dat totul în scris, cu data de 12 februarie 2024 şi cu semnătura lui. Rapid şi FCSB se întâlnesc în ultima etapă a sezonului regulat şi apoi, de două ori în play-off:

“De ce nu poate să ia Rapidul? Dacă în meci direct bat pe FCSB, iau ei campionatul. Dacă din trei câştigă două, au luat campionatul. Dau scris asta.

ADVERTISEMENT

Scriu acum, ca un pictor scriu: «Dacă Rapidul bate în două din trei meciuri FCSB-ul, sigur ia campionatul din România». Mă tem că nu bat”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Horia Ivanovici: “Dacă îţi iese şi asta s-a terminat”

Horia Ivanovici i-a întins foaia de hârtie lui Mitică Dragomir, care a scris de mână pe foaie. Moderatorul emisiunii MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ i-a transmis “Oracolului” că poate să se retragă dacă îi iese pronosticul:

ADVERTISEMENT

“Asta e cea mai tare profeţie de până acum. Dacă îţi iese şi asta s-a terminat. Poţi să te apuci de altceva”, a fost reacţia moderatorului Horia Ivanovici la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Rapid, start perfect în 2024!

Rapid a început perfect anul 2024. Giuleştenii sunt singura echipă din SuperLiga cu patru succese la rând, dar distanţa faţă de FCSB rămâne în continuare una importantă: 9 puncte.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Elias Charalambous a câştigat cu 1-0 în faţa lui Sepsi în ultima etapă şi a adunat 10 puncte din 12 posibile în 2024. Singura sincopă a fost în duelul cu Farul Constanţa, încheiat 1-1.

Mitică Dragomir a găsit condiția ca Rapidul să ia titlul în fața FCSB

ADVERTISEMENT