Sport

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 5 februarie, ora 13:30! Horia Ivanovici și “Oracolul” Dragomir, unu la unu înainte de FCSB – Farul

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 5 februarie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc.
04.02.2024 | 15:17
MAX Profetiile lui Mitica luni 5 februarie ora 1330 Horia Ivanovici si Oracolul Dragomir unu la unu inainte de FCSB  Farul
MAX Profețiile lui Mitică, luni, 5 februarie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici garantează un adevărat spectacol marca FANATIK, luni, 5 februarie, ora 13:30 cu analiza etapei a 24-a din campionatul românesc. În platoul emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică” va fi prezent nimeni altul decât Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc. Emisiunea este LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO.

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 5 februarie, ora 13:30! Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir

”MAX Profețiile lui Mitică” revin în forță cu o ediție incendiară după o etapă de-a dreptul explozivă cu victorii ale formațiilor aflate în lupta la titlu. Principala temă de discuție va fi faptul că CFR Cluj și Rapid au redus diferența față de FCSB la 8 puncte.

ADVERTISEMENT

Luni, 5 februarie, ora 13:30, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor schimba pase la firul ierbii după jocurile disputate în etapa a 24-a. ”Oracolul” va da verdictul despre cine se mai luptă la titlu, dar va face și o analiză a duelului dintre FCSB și Farul. S-a încins lupta la titlu după victoriile obținute de Rapid și CFR Cluj. Trebuie să se teamă FCSB? Horică și Mitică dau verdictul!

De asemenea, va fi discutată în amănunt și lupta pentru evitarea retrogradării. Fostul președinte de la LPF va vorbi despre situația incredibilă în care se află Dinamo, ajunsă pe ultimul loc în clasament, și dacă formația lui Zeljo Kopic mai are șanse de salvare.

ADVERTISEMENT

”Oracolul din Bălcești” vine cu o serie de noi profeții după o nouă etapă scursă din acest sezon: cine va prinde play-off-ul, cine va lupta pentru supraviețuire, dar și jucătorii care impresionează și nu ar trebui să lipsească de la Euro 2024. Dezvăluiri savuroase și discuții incendiare într-o ediție de gală a emisiunii ”MAX Profețiile lui Mitică”.

Emisiunea poate fi urmărită, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În fiecare miercuri, emisiunea va rula, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube FANATIK.RO, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță, luni, 5 februarie, ora 13:30

”MAX Profețiile lui Mitică” nu pot fi altfel decât savuroase și… tăioase. Horia Ivanovici și Mitică Dragomir pun la cale de fiecare dată o ediție incendiară, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, luni, 5 februarie, de la 13:30, în exclusivitate la FANATIK!

Spectacolul marca FANATIK începe mai devreme de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, înainte de ”MAX Profețiile lui Mitică”, cu mulți invitați de top. Super exclusivitățile și dezvăluirile incendiare vor fi ingredientele principale ale emisiunii. Invitații speciali ai lui Horia Ivanovici, alături de analiștii FANATIK SUPERLIGA, vor analiza în detaliu etapa a 24-a a campionatului intern.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți MAX Profețiile lui Mitică oricând vreți voi!

Emisiunea tip podcast ”MAX Profețiile lui Mitică” poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, LIVE și EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO. Momentele savuroase din emisiune vor putea fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pentru a urmări emisiunea de pe telefon, televizor sau tabletă, e foarte simplu: tot ce trebuie să faceți e să deschideți site-ul www.fanatik.ro. Trebuie mai apoi să dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului. Aici totul se va vedea la calitate ireproșabilă și veți putea vizualiza emisiunea fără probleme.

Trebuie să țineți minte că emisiunea e LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro, însă va rula și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să dați LIKE și SUBSCRIBE) pentru a primi notificări. Tot în premieră veți găsi emisiunea pe pagina de Facebook Horia Ivanovici (dați LIKE și URMĂREȘTE pentru a fi notificat când primește premiera), și pe pagina de Facebook FANATIK.

În fiecare luni, de la ora 13:30, Horia Ivanovici și Mitică Dragomir vă dau întâlnire, imediat după FANATIK SUPERLIGA”MAX Profețiile lui Mitică” este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, față în față, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. ”MAX Profețiile lui Mitică” are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 5 februarie 2024

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Micul oraș subteran din România, care se întinde pe o suprafaţă de 1.300...
Micul oraș subteran din România, care se întinde pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați. Cei care vin aici au parte de tot confortul
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi...
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani
Mărirea și decăderea Mioarei Roman. Divorțul de Petre Roman i-a pus capac.
Mărirea și decăderea Mioarei Roman. Divorțul de Petre Roman i-a pus capac.
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut...
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut parizer"
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Zodiile din horoscop care vor avea o surpriză uriașă de Dragobete 2024. Își...
Zodiile din horoscop care vor avea o surpriză uriașă de Dragobete 2024. Își pot schimba destinul pentru totdeauna