Sport

Rapidiștii au planuri mari după ce s-au apropiat de FCSB în SuperLiga: “Doar la titlu ne gândim”

Jucătorii Rapidului sunt cu mintea la titlul după o nouă victorie în SuperLiga. Giuleștenii vor să dea totul pentru a lua campionatul în acest sezon.
03.02.2024 | 23:19
Rapidistii au planuri mari dupa ce sau apropiat de FCSB in SuperLiga Doar la titlu ne gandim
Jucătorii Rapidului sunt cu mintea la titlul după o nouă victorie în SuperLiga. Giuleștenii vor să dea totul pentru a lua campionatul în acest sezon. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a obținut o nouă victorie în SuperLiga, după ce au reușit să o învingă pe Oțelul Galați acasă, scor 2-1. Pentru gazde au marcat Rrahmani și Burmaz. La finalul meciului, jucătorii Rapidului au mărturisit că sunt cu mintea doar la titlu.

Rapidiștii au planuri mari după ce s-au apropiat de FCSB în SuperLiga

Jucătorii Rapidului sunt cu mintea la titlu după o nouă victorie în SuperLiga. Rrahmani, autorul primului gol, s-a arătat fericit după ce a punctat un nou gol în Giulești. Atacantul kosovar a mărturisit că va da totul, alături de colegii săi, pentru a lua campionatul cu Rapid și să îi facă pe fani fericiți.

ADVERTISEMENT

“A fost un meci foarte bun. Sunt fericit pentru toată lumea. Cele trei puncte rămân aici. În această atmosferă, e incredibil să marchezi. Nu știu să descriu într-un cuvânt acest sentiment. Putem să jucăm mai bine. Săpunaru ne învață mereu lucruri. A jucat la cel mai înalt nivel.

Suntem mai buni acum pentru că s-au făcut transferuri. Sunt fericit pentru că Krasniqi e aici. E foarte bine să joc alături de ei. Nu sunt sigur 100% de titlu, dar le promit fanilor că vom da totul pentru a aduce titlul în Giulești”, a declarat Rrahmani.

ADVERTISEMENT

Rrahmani, bucuros după ce a dat gol în Giulești

Borza: “Ne dorim titlul, mereu am spus”

“A fost un meci de luptă, mingi lungi, dar am câștigat cu o echipă foarte puternică și ne bucurăm. Oțelul a venit peste noi în ultimele 20 de minute, am încercat să apărăm rezultatul, am luat un gol dintr-un aut prostesc. Noi am vrut să atacăm, dar dacă nu mai avem puls, trebuie să mai lucrăm la asta.

Sunt cinci jucători noi, a mai venit Vulturar, avem timp să creăm conexiuni, dar eu zic că o să o facem bine și o să fim acolo sus. Ne dorim titlul, mereu am spus.

ADVERTISEMENT

Pentru mine nu contează cu cine e lupta, contează să câștigăm meciul. Următorul meci trebuie să-l câștigăm. Mă ajută foarte mult oamenii cu experiență, noi jucătorii tineri ne ajutăm reciproc”, a spus Borza, la Digi Sport.

Albu, despre noul contract cu Rapid

La finalul meciului Albu s-a arătat fericit după ce Rapid a luat cele trei puncte și a discutat și despre un nou contract cu formația din Giulești: “Suntem fericiți, am reușit să luăm cele 3 puncte. Este normal să nu meargă totul perfect, sunt jucători noi, avem puțină pregătire împreună.

ADVERTISEMENT

Nu ne ies încă automatismele, dar muncim zi de zi. Am demonstrat și astăzi. Am reușit să câștigăm. Burmaz face același lucru și la antrenamente, ca la meci. Intră și dă gol!

Eu sunt deschis, sunt aici cu inima. Îmi doresc să continui. Vorbeam cu domnul patron, cu domnul Victor. Urmează să vorbim și vom vedea. Eu cred că se va rezolva. Sunt acasă aici, sunt iubit de toată lumea. E cel mai important”.

Marian Aioani: “O să dau ce am mai bun pentru aceste culori”

“A venit acel gol neașteptat, nu cred că au avut ocazii până atunci. Puteam să mai marcăm în această seară, atât s-a putut. Sperăm ca pe viitor să stăm mai liniștiți. Am întâlnit o echipă puternică. Știam că sunt agresivi. Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm.

Atmosfera a fost foarte frumoasă, am simțit acea adrenalină, acea energie, sperăm ca la fiecare meci să fie așa, să ne încurajeze așa cum am făcut azi.

Dacă sunt ghinionist? Asta este, ce să facem. Am luat un gol dintr-o aruncare de la margine, așa a fost să fie. Mergem la Cluj să câștigăm cele 3 puncte. Nu e un meci decisiv, fiecare meci va conta, indiferent de adversar.

Vreau să mă bat la titlu, pentru asta am venit aici. Asta am fost învățat de Gică Hagi, să câștig. Suporterii m-au primit foarte bine. Dacă mi-au făcut și cântec… o să dau ce am mai bun pentru aceste culori”, a mărturisit Aioani după meciul cu Oțelul Galați.

Aioani, despre cum a fost primit la Rapid

ADVERTISEMENT