Pariuri sportive

Max-Profețiile lui Mitică pentru etapa din week-end. Unde vede surpriza și cine bate în FCSB – Farul

Mitică Dragomir a anunțat pronosticurile pentru etapa a 24-a din SuperLiga. „Oracolul de la Bălceștie merge pe mâna celor de la FCSB și Universitatea Craiova.
01.02.2024 | 15:54
MaxProfetiile lui Mitica pentru etapa din weekend Unde vede surpriza si cine bate in FCSB  Farul
Max-Profețiile lui Mitică pentru etapa din week-end. Unde vede surpriza și cine bate în FCSB - Farul . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii” sunt lideri în SuperLiga și așteaptă confruntarea cu Farul Constanța, programată luni pe Arena Națională. Universitatea Craiova tremură pentru calificarea în play-off, însă Mitică Dragomir cred că „alb-albaștrii” vor învinge fără probleme la Sepsi OSK.

Max-Profețiile lui Mitică pentru etapa din week-end

Dumitru Dragomir a dat pronosticurile pentru următoarea etapă din weekend la MAX Profețiile lui Mitică. „Oracolul de la Bălcești” pariază pe FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj, însă are emoții pentru confruntarea dintre Rapid și Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Dorinel Munteanu vrea să pună capăt seriei de victorii a celor de la Rapid, chiar după sărbătoarea din Giulești. Mitică Dragomir nu îi vede „victime” sigure nici pe elevii lui Kopic la FC U Craiova 1948, care are două înfrângeri pe linie.

Gigi Becali a anunțat deja primul „11” din FCSB – Farul Constanța de pe Arena Națională. Patronul „roș-albaștrilor” anunță că Alex Băluță îl va înlocui pe Darius Olaru în derby, după ce mijlocașul a văzut cartonașul galben cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„1X la Craiova cu Dinamo, 2 la Petrolul – CFR Cluj. 1-2 fără X la Rapid cu Oțelul. 2 la Sepsi și Craiova și 1 la FCSB – Farul. Nu îi mai oprește nimeni pe ăștia până se termină campionatul. Hagi e antrenor mare. Vreau să văd echipa fără Olaru și eu sunt curios.

Îl bagi mijlocaș dreapta, Olaru nu era mijlocaș dreapta. În față joacă cu Tavi titular, foarte bine face. Îi recomand să nu îl mai scoată deloc, sigur că bate FCSB”, sunt pronosticurile lui Mitică Dragomir pentru a treia etapă din anul 2024.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, sub presiune la Sfântu Gheorghe

Universitatea Craiova are emoții mai mare pentru play-off decât în edițiile trecute după înfrângerea la scor din derby-ul cu FCSB. „Alb-albaștrii” au rămas cu 34 de puncte în clasament, însă nu și-a pierdut poziția după ce atât U Cluj, cât și Sepsi au pierdut în runda trecută.

Astfel, trei puncte la Sfântu Gheorghe ar fi o gură mare de oxigen pentru Ivaylo Petev și Universitatea Craiova. Oltenii sunt la un singur punct în fața celor de la Sepsi și au 2 mai multe decât FC Hermannstadt, poziția cu numărul 7 din clasament.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev nu se va putea baza pe Nicușor Bancu la Sfântu Gheorghe, însă speră să mai primească întâriri și din infirmerie. Acesta are două înfrângeri consecutive pe banca tehnică a Universității Craiova și continuă să primească întăriri.

MAX Ponturile lui Mitica Dragomir pentru etapa a 24-a

ADVERTISEMENT