Sport

Gică Craioveanu tună și fulgeră după U Craiova – FCSB 0-3: ”Ne-au descălțat”. Ce acuzații îi aduce lui Ivaylo Petev

Gică Craioveanu s-a luat de jucătorii olteni după înfrângerea din derby-ul U Craiova - FCSB 0-3. De cuvintele grele ale lui ”Grande” nu a scăpat nici Ivaylo Petev.
29.01.2024 | 19:22
Gica Craioveanu tuna si fulgera dupa U Craiova  FCSB 03 Neau descaltat Ce acuzatii ii aduce lui Ivaylo Petev
Gică Craioveanu s-a luat de jucătorii olteni după înfrângerea din derby-ul U Craiova - FCSB 0-3. De cuvintele grele ale lui ”Grande” nu a scăpat nici Ivaylo Petev. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Juveții” au pierdut fără drept de apel meciul în fața liderului la zi din SuperLiga și au ajuns la 5 jocuri consecutive fără victorie în campionat. În urma acestei înfrângeri, se află la 16 puncte în spatele ”roș-albaștrilor” și își pot lua adio de la titlu.

Gică Craioveanu acuză lipsa de atitudine după U Craiova – FCSB 0-3

Dezastrul din meciul U Craiova – FCSB 0-3, din etapa a 23-a din SuperLiga, i-a mâhnit teribil pe olteni. Gică Craioveanu, care a avut o postare elocventă în mediul online imediat după joc, nu a putut să-și revină nici a doua zi.

ADVERTISEMENT

”N-am prea dormit azi-noapte, de nervi. E jale. Să n-ai tu orgoliu, mândrie, atitudine. Ne-a descălțat FCSB. Pentru mine, a fost cea mai tristă zi de când sunt în fotbal. OK, pierzi 0-1, dintr-un penalty discutabil, dar nu 0-3.

Petev n-a fost deloc inspirat. N-am înțeles ce a vrut cu acest 3-5-2. Jucând, practic, cu cinci fundași, între care trei centrali, ai pierdut mijlocul. Noi acolo am pierdut meciul, la mijloc. Nu schimbi așa, de la un meci la altul. Trebuie pregătit o bucată mai mare de timp. Mangia mai jucase așa, dar pregătise în cantonament. De atunci n-am mai văzut-o pe Craiova jucând așa.

ADVERTISEMENT

Pe urmă, mai e și mesajul pe care-l transmiți. Unul de teamă, de respect pentru adversar. Unde ați mai văzut așa ceva?! Când ați mai văzut ca Universitatea să aibă un respect așa de mare?! Pe un stadion unde noi, în mod normal, mușcăm din adversar?!”, a declarat Craioveanu, pentru gsp.ro.

Craioveanu pune sub semnul întrebării prezența în play-off

Fosta glorie a Universității Craiova a recunoscut că îi este teamă că formația lui Ivaylo Petev ar putea rata prezența în play-off, mai ales că urmează două partide extrem de dificile cu Sepsi OSK și Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

”E de neînțeles mai ales atitudinea jucătorilor. M-a omorât! Au condiții, salarii la zi, publicul alături. Și să joci în așa hal! Nu poți să stai doar în Mitriță! Mă uitam la Dinamo, cu Rapid. Dinamo are atâtea probleme, dar jucătorii ăia pun osul, vor să joace, au atitudine.

Acum, vă spun sincer, mi-e frică să nu ratăm play-off-ul. În halul în care suntem ne ducem la Sepsi, cu care am avut mereu probleme. Apoi vine U Cluj, unde sunt jucători care au fost și la noi și joacă în Bănie cu ambiție. Chiar mi-e teamă”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenție avută la FANATIK SUPERLIGA, Sorin Cârțu l-a criticat și el în termeni duri pe Ivaylo Petev, considerând că tehnicianul bulgar nu își studiază adversarii și din această cauză face alegeri greșite.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,50 este cota pentru „șansă dublă: x2” la meciul Sepsi - Universitatea Craiova