Sport

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 7 august, ora 13:15! Show cu Dumitru Dragomir

MAXProfețiile lui Mitică, luni, 7 august, ora 13:15. Horia Ivanovici va fi din nou față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc.
06.08.2023 | 16:15
MAX Profetiile lui Mitica luni 7 august ora 1315 Show cu Dumitru Dragomir
MAX Profețiile lui Mitică, luni, 2 octombrie, ora 13:30! Spectacol incendiar cu Dumitru Dragomir. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Show-ul fanatic continuă în forță luni, 7 august, de la ora 13:15. Emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ revine cu o nouă ediție incendiară, doar pe FANATIKHORIA IVANOVICI schimbă pase la firul ierbii cu inegalabilul Dumitru Dragomir, nimeni altul decât „Oracolul din Bălcești”, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Dezvăluiri incendiare și super exclusivități marca Dumitru Dragomir.

MAXProfețiile lui Mitică, luni, 7 august, ora 13:15!

Dumitru Dragomir pune lupa pe toate meciurile etapei a 4-a din campionatul românesc, însă piesa de rezistență o reprezintă fără doar și poate derby-ul FCSB – CFR Cluj. ”Oracolul din Bălcești” trage concluziile după derby-ul din Ghencea și vine cu noi profeții: cine se va bate pentru titlu, cine va lupta pentru supraviețuire, dar și jucătorul care se va remarca în noul sezon.

ADVERTISEMENT

Emisiunea care le-a intrat la suflet microbiștilor poate fi urmărită, ÎN EXCLUSIVITATE, pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. În fiecare miercuri, emisiunea va rula, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie, ce-o să fie pentru că… Mitică știe! Așa cum declara chiar el, „Nu pot să tac! Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă!”. Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor analiza în detaliu a treia etapă din campionatul românesc. Desigur, pe agenda de discuții a lui Mitică se va regăsi victoria Universității Craiova și primul punct obținut de Dinamo de la revenirea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ nu pot fi altfel decât savuroase și…tăioase. HORIA IVANOVICI și Mitică Dragomir construiesc o super-emisiune, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, luni, 7 august, de la 13:15, în exclusivitate la FANATIK!

Nu uitați nici de FANATIK SUPERLIGA, de la ora 10:30, înainte de MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, cu mulți invitați de top, de renume, unde nu lipsesc super exclusivitățile și dezvăluirile incendiare. Invitații speciali ai lui HORIA IVANOVICI, alături de analiștii FANATIK SUPERLIGA, vor întoarce pe toate părțile runda a patra a campionatului nostru.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți ”MAXProfețiile lui Mitică” oricând vreți voi!

Emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se vede în fiecare luni de la 13:15, în direct și în exclusivitate pe site-ul FANATIK. Desigur, cele mai tari și savuroase momente din emisiune vor fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pentru a urmări emisiunea de pe telefon, televizor sau tabletă, e foarte simplu: tot ce trebuie să faceți e să deschideți site-ul www.fanatik.ro. Trebuie mai apoi să dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului. Aici totul se va vedea perfect și veți putea vizualiza emisiunea fără probleme.

ADVERTISEMENT

Trebuie să țineți minte că emisiunea e LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro, însă va rula și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să dați LIKE și SUBSCRIBE) pentru a primi notificări. Tot în premieră veți găsi emisiunea pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial (dați LIKE și URMĂREȘTE pentru a fi notificat când primește premiera), și pe pagina de Facebook FANATIK.

Emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ începe, așadar, în fiecare zi de luni de la ora 13:15, imediat după FANATIK SUPERLIGAMAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 7 august 2023

ADVERTISEMENT