Sport

Varga îl amenință pe Becali: „Degeaba ne cântă prohodul. Batem FCSB!” Exclusiv

Neluțu Varga a trecut la amenințări. Patronul lui CFR Cluj le-a pus gând rău celor de la FCSB înaintea meciului direct.
04.08.2023 | 22:20
Varga il ameninta pe Becali Degeaba ne canta prohodul Batem FCSB Exclusiv
Neluțu Varga i-a pus gând rău lui Gigi Becali înainte de FCSB - CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

După eliminarea din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League, CFR Cluj merge direct la București pentru derby-ul cu FCSB, duminică, 6 august, de la ora 21:30, din etapa a patra a SuperLigii. Deși au pierdut cu Adana Demirspor, Neluțu Varga s-a arătat încântat de jocul arătat de fotbaliștii lui Andrea Mandorlini. Turcii au făcut o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru doi jucători. În exclusivitate pentru FANATIK, patronul ardelenilor i-a pus gând rău vicecampioanei de anul trecut.

Varga îl amenință pe Becali: „Degeaba ne cântă prohodul”

Înaintea startului de sezon, Gigi Becali nu i-a dat nicio șansă CFR-ului în lupta la titlu. Jocul arătat de ardeleni l-a făcut pe patronul de la FCSB să își schimbe impresia. Totuși, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a declarat că CFR Cluj poate obține cel mult un egal cu FCSB pe Ghencea.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga i-a lăudat pe jucătorii de la CFR Cluj pentru jocul arătat în Turcia și a venit cu replica pentru Gigi Becali. „Sunt foarte fericit că am arătat fotbal de nivel european. Toată lumea ne cânta prohodul, toți ziceau că suntem terminați.

Eu cred că am făcut o echipă, cel puțin la fel de bună, dacă nu și mai bună decât formațiile cu care am câștigat de cinci ori la rând titlul de campioană a României. 

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga: „Vom da totul ca să câștigăm cu FCSB”

Am avut o încântare când tot stadionul ne-a aplaudat la final, toți cei de acolo și sunt foarte mulțumit de toată treaba care s-a făcut vara asta.

Vreau să demonstrăm la meciul cu FCSB că am fost, rămânem și vom fi o forță a fotbalului din România și vom da totul ca să câștigăm partida cu FCSB”, a declarat Neluțu Varga, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a înregistrat două victorii cu Poli Iași (2-0) și UTA Arad (3-1) și un rezultat de egalitate cu Universitatea Craiova (1-1) în primele trei etape din SuperLiga. În Conference League, ardelenii au remizat cu Adana Demirspor pe teren propriu (1-1) și au pierdut în Turcia (1-2), pe fondul unui joc solid.

Gigi Becali, mesaj clar înainte de FCSB – CFR Cluj: „Niciodată în viața lor nu pot să ne bată”

Gigi Becali a rămas surprins de jocul arătat de CFR Cluj în startul de sezon. Deși i-a lăudat, patronul FCSB nu le dă nicio șansă ardelenilor în derby-ul de duminică de pe stadionul Ghencea. Finanțatorul roș-albaștrilor are și un remarcat din lotul lui CFR Cluj. Este vorba despre Ermal Krasniqi.

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut CFR Cluj. Credeam în Craiova, dar amândouă echipele sunt. Și Craiova mi-a plăcut cât are benzină, are jucători tehnici, valoroși. Și CFR, nu mă așteptam. Îmi place mult Krasniqi.

El (n.r. – Neluțu Varga), săracul, vrea să vândă, dar nu mai are piață, n-are etichetă, n-are marcă. Pui Neluțu, pui Becali, păi ce facem? Să vedem, pune eticheta Becali și pune eticheta Neluțu.

Niciodată în viața lor nu poate să ne bată. Nu mai poate să ne bată nimeni. Un egal poți să mai zici, dar ca să spui că poate cineva să ne bată pe noi, nu mai poate. Nimeni, nimeni, nimeni de pe tot globul ăsta”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

  • FCSB a câștigat ultimul meci direct cu CFR Cluj, scor 1-0, în returul din play-off-ul sezonului trecut.

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT