Sport

Mbappe, un actor grăbit. A plecat la filmări în Elveția după PSG – FC Barcelona 2-3. Video

Starul francez a decolat imediat după partidă către Geneva, unde a participat la filmarea unei reclame pentru o firmă care produce ceasuri de lux.
13.04.2024 | 11:35
Mbappe un actor grabit A plecat la filmari in Elvetia dupa PSG  FC Barcelona 23 Video
Mbappe a uitat rapid de înfrângerea cu Barcelona și a filmat a doua zi un clip de prezentare pentru Hublot. Sursă foto: Hepta.ro & Hublot.com
ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei Franței, Kylian Mbappe, are o scădere de formă în acest sezon. Nu a mai fost la fel de decisiv pentru echipa de club, PSG sau pentru naționala condusă de Didier Deschamps.

Lansare cu Mbappe în centrul atenției

Francezul se află în ultimul an de contract cu PSG-ul și cele două parți pare că s-au împăcat cu ideea că acesta este ultimul sezon al superstarului francez. La 25 de ani, Mbappe nu pierde vremea și profită din plin de imaginea sa.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial a decolat imediat după meciul cu Barcelona din sferturile Ligii Campionilor cu direcția Geneva. Kylian Mbappe a fost chemat de una dintre cele mai cunoscute firme de ceasuri din lume, cu sediul în Elveția.

Model special pentru EURO 2024

Mbappe se află sub contract cu celebra firmă Hublot și a lansat un produs nou care are o lgătură puternică și cu lumea fotbalului. Cei de la Hublot au lansat un nou ceas, ediție specială pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Francezul a fost omul potrivit din perspectiva elvețienilor pentru a scoate pe piață modelul Big Bang e GEN3 UEFA EURO 2024. Pentru a celebra momentul, Hublot a filmat un clip special pentru acest eveniment.

Kylian Mbappe a fost personajul principal al spotului video. Scenariul de prezentare a fost unul intens, iar obiectivul elvețienilor a fost îndeplinit. Calitățile de actor ale fotbalistului francez nu au dat greș.

ADVERTISEMENT

Reclama video începe cu Kylian Mbappe la mijlocul terenului, angrenat într-un meci de EURO. Arbitrul de tușă arată un singur minut de prelungire, moment în care cronometrul începe să curgă spre final.

Mbappe face ce știe el mai bine și în clip, într-o notă intensă. Timpul pare că se oprește în loc, în timp ce francezul se luptă să marcheze golul decisiv. Printr-un dribling de efect, Mbappe se vede față în față cu portarul, iar execușia sa se oprește în plasă, fix înainte ca cronometrul să ajungă la zero. De altfel, sloganul folosit pentru promovare este:”Fiecare secundă până la EURO 2024 contează”.

ADVERTISEMENT

 

În clip apare modelul proaspăt lansat, Big Bang e GEN3 UEFA EURO 2024. Un model care pleacă de la prețul de 6.700 de euro și are un design special pentru EURO 2024. Modelul este făcut din titan, un material specific ceasurilor de lux.

 

 

ADVERTISEMENT