Sport

PSG a găsit înlocuitor pentru Kylian Mbappe. “Are clauză de 120.000.000 de euro”

Șefii lui PSG i-au găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Francezul vrea să plece de pe Parc des Princes la finalul sezonului, iar parizienii au găsit cea mai bună soluție la Napoli.
11.04.2024 | 15:27
PSG a gasit inlocuitor pentru Kylian Mbappe Are clauza de 120000000 de euro
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe la PSG vine de la Napoli. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După ce Kylian Mbappe a decis că vrea să plece de la PSG, șefii formației din Ligue 1 s-au orientat la un atacant din Seria A. Parizienii vor avea de achitat clauza jucătorului de la Napoli, iar suma se ridică la 120.000.000 de euro.

PSG a găsit înlocuitor pentru Kylian Mbappe. “Are clauză de 120.000.000 de euro”

PSG a găsit înlocuitorul perfect pentru Kylian Mbappe, iar atacantul vine de la Napoli. Parizienii au făcut mai multe transferuri reușite în urma colaborării cu formația din Italia. Iar acum sunt pregătiți să achite 120.000.000 de euro starul lor.

ADVERTISEMENT

Clauza uriașă i se atribuie lui Victor Osimhen. Nigerianul de 25 de ani și poate reveni în Franța vara aceasta. Osimhen și-a exprimat dorința de a pleca după mai multe discuții cu actuala sa echipă din Serie A.

Cum Kylian Mbappe este aproape de Real Madrid, Paris Saint-German a pus ochii pe vârful lui Napoli. Șefii de pe Parc des Princes sunt de părere că nigerianul acoperi foarte bine lipsa liderului din lotul actual.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia susține că Osimhen va semna un contract valabil până pe 30 iunie 2028. Iar atacantul va avea un salariu de 13 milioane de euro, plus drepturile de imagine care îi vor aparține integral.

“PSG este gata să plătească clauza de reziliere a nigerianului, cifrată la 120 de milioane de euro. Cu zece milioane mai mult decât este actuala sa cotă de piață pe Transfermarkt.de și cu 45 de milioane peste cât a plătit Napoli lui Lille în 2020”, au scris jurnaliștii de la Il Mattino.

ADVERTISEMENT

“Transferul e planificat de 12 luni”

După realizarea transferului de la campioana în exercițiu din Serie A, Osimhen va câștiga cu 3 milioane mai mult la formația din Hexagon. Potrivit sursei citate, se pare că mutarea nigerianului la PSG a fost planificată încă de vara trecută, iar atacantul i-a vizitat pe parizieni deja.

“Bunele relații dintre De Laurentiis și Al-Khelaifi (vezi negocierile cu Lavezzi, Cavani și Fabian Ruiz) au pus pe tapet o afacere, despre care se vorbește încă din vara anului trecut, când reînnoirea acordului atacantului a făcut, de fapt, să se înțeleagă că despărțirea de campioana Italiei a fost numai amânată. Sau mai degrabă planificată pentru peste 12 luni.

ADVERTISEMENT

La 120 de milioane de euro ale clauzei, nu e greu de găsit o înțelegere, inclusiv în ceea ce privește modalitățile și data încheierii afacerii, și doar într-o etapă ulterioară. Eventual, s-ar putea vorbi despre posibilele disponibilizări ale lui Paris Saint-Germain pentru a propune jucători la schimb lui Napoli”, au mai notat italienii de la Il Mattino.

ADVERTISEMENT