Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Meci decisiv pentru titlu în Giuleşti între Rapid şi FCSB: “În acest moment, aşa stau lucrurile!”

Titlul s-ar putea disputa într-un meci decisiv între Rapid și FCSB în Giulești în ultima etapă din play-off-ul din SuperLiga, ținând cont de situația actuală din clasament.
22.02.2024 | 23:15
Meci decisiv pentru titlu in Giulesti intre Rapid si FCSB In acest moment asa stau lucrurile
Meci decisiv pentru titlu în Giuleşti între Rapid şi FCSB: “În acest moment, aşa stau lucrurile!” . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Configurația actuală a clasamentului din SuperLiga le trimite pe Rapid și FCSB într-un meci care poate fi decisiv pentru titlu în Giulești. Analiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat lupta la podium, dar și pentru salvarea de la retrogradare.

Meci decisiv pentru titlu în Giuleşti între Rapid şi FCSB: “În acest moment, aşa stau lucrurile!”

Lucrurile se schimbă de la etapă la etapă în SuperLiga, iar atât lupta pentru play-off, cât și cea pentru salvarea de la retrogradare devin mai interesante. Andrei Vochin este de părere că rezultatele celor de la Rapid au încins lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

„S-a schimbat nu doar pentru că FCSB a pierdut puncte, ci și pentru că Rapid a făcut cinci din cinci. Rapid cu CFR dacă era egal, atunci era altă distanță. Dacă CFR bătea, CFR devenea echipa de pe locul doi.  FCSB își dorește ca CFR și Rapid să piardă puncte, așa cum cele două urmăritoare speră același lucru.

Cred că și atunci, dar mai mult acum vom avea o luptă importantă la titlu între cele trei. Ce s-a schimbat de acum trei săptămâni e că în situația în care se află Universitatea Craiova nu o mai văd având forța să poți să o iei în calcul la lupta pentru titlu”, a spus Vochin.

ADVERTISEMENT

Rapid și FCSB se întâlnesc în Giulești în ultima etapă din play-off, dacă situația din clasament rămâne la fel. Acesta ar putea fi un meci decisiv pentru titlul de campioană.

„Un amănunt foarte important. Rapid va termina probabil pe locul doi sezonul regulat, iar acest lucru pe țintar spune că vom avea în ultima etapă din play-off vom avea Rapid – FCSB în Giulești. Ar putea părea un meci de titlu. Vorbim cu 12 puncte înainte de sfârșit, așa stau lucrurile”, a spus Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Luptă încinsă pentru titlu: „Va fi sus în luptă dacă va juca așa”

„Nu s-au schimbat foarte multe, chiar dacă Steaua a pierdut puncte la U Cluj. Ce este îngrijorător este jocul din ultimele două meciuri. Va fi o luptă în trei, cu siguranță în play-off o să vedem care este echipa cea mai bine pregătită fizic și mental pentru că presiunea este mult mai mare.

Îl felicit pe Mutu pentru jocul de la Craiova, dacă continuă așa cu siguranță va fi sus în luptă până la ultimul meci. La meciul cu Rapid au fost lenți, dar la meciul cu Craiova unde este dificil să joci cu ambele echipe au arătat o maturitate, dacă joacă așa și play-off-ul…

ADVERTISEMENT

O să fie o luptă în trei până la final, chiar dacă Steaua are șapte puncte și 10 dacă ar avea. Nu văd Craiova și Farul pentru că nu joacă. Jocul nu mă lasă să spun că o să se bată cu cele trei acolo”, spune Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Andrei Vochin: „Echipa care va rata la mustață intrarea în play-off va avea mari probleme la retrogradare”

Andrei Vochin este de părere că formația care va rata pe ultima sută de metri calificarea în play-off va cunoaște un declin categoric. Acesta spune că va ajunge să se salveze cu greu de la retrogradare, așa cum s-a întâmplat și cu Botoșani.

„Trei puncte între Rapid și CFR se pot suci oricând. Vreau să spun că am impresia că echipa care va rata la mustață intrarea în play-off va avea mari probleme la retrogradare. Îmi amintesc de Botoșani, care nu a căzut, dar a avut un recul după ce a ratat o intrare în play-off.

Distanța de puncte este foarte mică și dacă nu îți revii repede după șocul ăla riști să o pățești. Pentru toate echipele care se bat la play-off mai puțin Sepsi, intrarea în play-off înseamnă în primul rând salvarea de la retrogradare. Dacă Sepsi ar intra în play-off ar trage să prindă locul trei sau patru”, a declarat Andrei Vochin.

Robert Niță: „CFR Cluj este de luat în calcul”

„Nu cred că va rămâne asta configurația înaintea de înjumătățire cu diferența asta față de primul loc. CFR Cluj este echipa de luat în calcul nu numai pentru doi, ci și pentru câștigarea campionatului. Știu ce lucrează Mutu din perioada Rapid și ce transmite la nivelul vestiarului.

Echipa care prinde primele șase mi-aș dori să fie Petrolul pentru că s-au întâmplat lucruri acolo. A fost contestat din interior, demis și menținut în funcție la intervenția suporterilor antrenorul Pîrvu. Este o echipă care poate da o notă de culoare și o echipă care va juca toate meciuri din play-off de acasă cu stadionul plin.

La retrogradare sunt de acord cu Andrei, echipa care va rata la mustață intrarea între primele șase, mai puțin Sepsi pentru că au o maturitate, este altceva față de Petrolul și Hermannstadt. Sepsi ar trece ușor peste eșec”, a declarat Niță.

DEZBATERE | CAT DE MULT S-A SCHIMBAT LUPTA LA TITLU dupa U Cluj - FCSB 0-0

ADVERTISEMENT
Tags: