Sport

Meci nebun la Copenhaga, cu 7 goluri și o eliminare. Prostia lui Rashford o poate costa calificarea pe Manchester United

Marcurs Rashford a „îngropat-o” pe Manchester United după ce a fost eliminat în finalul primei reprize la FC Copenhaga.
09.11.2023 | 00:13
Meci nebun la Copenhaga cu 7 goluri si o eliminare Prostia lui Rashford o poate costa calificarea pe Manchester United
Marcus Rashford va primi minim 2 etape de suspendare după eliminarea de la Copenhaga. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marcus Rashford va fi suspendat minim două etape, după o intrare extrem de dură în meciul „diavolilor roșii” din Danemarca. Starul lui den Haag și-a lăsat echipa în inferioritate numerică în minutul 42 și a relansat partida cu „vikingii”.

Marcus Rashford, eliminat cu VAR în Copenhaga – Manchester United

Meci nebun între FC Copenhaga și Manchester United. Englezii conduceau cu 2-0 încă din minutul 28, numai că Marcus Rashford a făcut o greșeală uriașă după ce l-a călcat pe gleznă pe Elias Jelert în minutul 40. VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

După ce i s-a comunicat în cască faptul că intrarea a fost una extrem de dură, arbitrul a mers să consulte imaginile și a decis să îl elimine pe golgheterul lui United. Totul s-a transformat într-un vis urât pentru Manchester, după ce a încasat două goluri în finalul primei reprize cu un om în minus.

Astfel, în loc de 3-0 după o șansă uriașă a lui Hojlund, aproape de hattrick, scorul avea să fie 2-2 la pauză. Bruno Fernandes a fost aproape de autogol după ce a deviat mingea în bară, însă și-a luat revanșa în minutul 69 când a transformat un penalty și a dus-o din nou în avantaj pe Manchester United.

ADVERTISEMENT

Marcus Rashford nu va mai juca în faza grupelor în Champions League

Marcus Rashford a avut o reacție nervoasă și a început să râdă, cerând explicații de la arbitrul asistent. În urma acestei eliminări, starul englezilor va rata ultimele două partide din grupele UEFA Champions League: la Istanbul cu Galatasaray și pe teren propriu cu Bayern Munchen.

Manchester United e pe ultimul loc în grupă cu doar trei puncte, unul mai puțin decât turci și danezi, și la nouă puncte distanță de liderul Bayern Munchen. Astfel, Rashford și-a pus echipa într-o poziție extrem de delicată și ar putea fi unul dintre principalii vinovați dacă Manchester United va rata calificarea în optimi.

ADVERTISEMENT

Rashford a reușit în acest sezon două pase decisive în trei meciuri din faze grupelor. În total, a reușit un gol și trei assist-uri în 14 partide. Este evaluat la 75 de milioane de euro conform Transfermarkt.

Marcus Rashford „îngroapă” United. Final de coșmar pentru Manchester. „Diavolii roșii” pierd dramatic și sunt pe ultimul loc în grupă

La fel ca în prima repriză, finalul părții secunde a fost unul de coșmar pentru Manchester United. Centralul partidei a dictat un penalty cu VAR în minutul 83, transformat de Lucas Lerager, iar danezii au reușit să marcheze goluri victoriei cu două minute înainte de final.

ADVERTISEMENT

Prostia lui Marcus Rashford o trimite pe Manchester United pe ultimul loc în grup. Meci nebun la Copenhaga și iată că scenografia ultrașilor danezi a fost una premonitorie: „Teatrul Coșmarurilor”. Partida a luat însă o întorsătură dramatică din cauza eliminării lui Marcus Rashford, care în final a cântărit enorm.

ADVERTISEMENT