Life

Meghan Markle, atacată nemilos de o vedetă britanică: ”O ipocrită. Prinţesa Pinocchio”

Meghan Markle a fost atacată nemilos de o vedetă britanică. Soția prințului Harry a fost numită “ipocrită” de un fost prezentator de televiziune din Marea Britanie.
08.01.2022 | 21:27
Meghan Markle atacata nemilos de o vedeta britanica O ipocrita Printesa Pinocchio
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a fost atacată de celebrul jurnalist britanic Piers Morgan. Nu este prima dată când fostul prezentator TV face comentarii acide la adresa soției prințului Harry.

Piers Morgan declarat că își va spune numai părerile sincere legate de subiectele pe care le abordează. Meghan Markle nu face excepție în acest caz.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul susține că ducesa de Sussex este cea care i-a distrus reputația. Acesta mai spune că fosta actriță va avea „o surpriză foarte neplăcută când voi reveni”. 

Meghan Markle, atacată dur de Piers Morgan

Piers Morgan a declarat că nu crede în afirmațiile lui Meghan Markle, făcute în cadrul interviului cu Oprah Winfrey, legate de timpul petrecut alături de familia regală britanică.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator a fost pus să-și ceară scuze față de ducesa de Sussex, însă a refuzat să facă asta. Din acest motiv a fost dat afară de la emisiunea “Good Morning Britain”.

Jurnalistul susține că Meghan Markle ar fi contactat personal postul ITV, cel care produce emisiunea. Prezentatorul spune că îi va cere socoteală ducesei, dar și soțului ei, prințul Harry.

ADVERTISEMENT

“Micuța prințesă Pinocchio a făcut tot posibilul să-mi strice complet reputația și va avea o surpriză foarte neplăcută când voi reînvia, ca Lazăr, din bârlogul meu.

A fost o experiență destul de dureroasă pentru mine la Good Morning Britain, dar acum lucrez undeva unde sunt liber să-mi exprim părerile.”, a declarat Piers Morgan pentru publicația The Sun.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator va avea o rubrică intitulată “Uncensored” (Necenzurat) în cadrul publicației citate, unde spune că își va exprima liber opiniile.

“Am fost cenzurat la jobul meu anterior și mi s-a spus să-mi cer scuze față de Meghan Markle pentru o opinie sinceră, ceea ce, evident, nu aveam de gând să fac.”, a adăugat Piers Morgan.

Piers Morgan are de gând să găzduiască o emisiune la Talk TV în viitorul apropiat. Jurnalistul speră ca Meghan Markle, pe care a numit-o „ipocrită”, să fie primul său invitat.

În noua sa rubrică de la The Sun, fostul prezentator ITV vrea să-și exprime părerile cu sinceritate. Este recunoscut mai ales pentru comentariile acide la adresa unor membri ai familiei regale britanice.

Piers Morgan promite că “le va cere socoteală prințului Harry și lui Meghan Markle” atunci când aceștia se vor mai afla în atenția publicului.

ADVERTISEMENT