Life

Meghan Markle continuă să atace Familia Regală britanică! Noua țintă e socrul său, Prințul Charles

Meghan Markle își continuă războiul cu Familia Regală britanică, iar cea mai nouă țintă de-ale sale este Prințul Charles, socrul său, tatăl Prințului Harry.
13.11.2021 | 16:19
Meghan Markle continua sa atace Familia Regala britanica Noua tinta e socrul sau Printul Charles
ADVERTISEMENT

Căsătorită cu Prințul Harry, Meghan Markle l-a convins pe acesta să renunțe la statutul pe care îl avea în cadrul monarhiei britanice, să părăsească Anglia și să se stabilească În Statele Unite. Iar de acolo, actuala soție a Prințului Harry atacă constant familia din care face parte bărbatul ei, declarațiile ei fiind, adeseori, considerate de-a dreptul scandaloase.

Meghan Markle și-a atacat socrul, pe Prințul Charles

În cadrul procesului pe care îl are cu presa după ce au fost publicate o serie de scrisori de-ale sale, Meghan Markle face o serie de dezvăluiri uluitoare despre familia soțului său, nefiind deloc amabilă cu Prințul Charles, socrul ei și tatăl Prințului Harry.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, Meghan Markle îl considera cicălitor și, luându-i, chipurile, apărarea Prințului Harry, lovea cu putere în familia acestuia, după ce i s-a atras atenția că dezvăluirile făcute de tatăl ei, înainte de nunta care a făcut-o, pentru o perioadă, prințesă, ar trebui să înceteze.

“Motivul pentru care vreau să fac asta este pentru că văd câtă durere îi cauzează asta lui H (Prințului Harry, n. red.)”, ar fi spus Meghan într-o scrisoare datată ca trimisă în august, 2018.

ADVERTISEMENT

“Chiar şi după o săptămână petrecută cu tatăl lui, timp în care i-a explicat situaţia la nesfârşit, familia lui continuă să uite contextul şi ajunge la aceeaşi frază – Ea nu poate să meargă la tatăl ei şi să-i spună să înceteze?”, mai spune Meghan Markle în scrisoarea făcută publică și din cauza căreia a ajuns să se judece cu Associated Newspapers Limited, citată de OK Magazine.

Meghan Markle susține că așa își apără ea soțul, pe Prințul Harry

Meghan Markle mai susține în scrisorile făcute publice că în acest fel ea își protejează soțul, pe Prințul Harry, de presiunea și cicăleala la care este supus, constant, de tatăl său, Prințul Charles și moștenitorul coroanei britanice.

ADVERTISEMENT

“Ei, pur şi simplu, nu înţeleg. Aşa că, scriind această scrisoare, măcar H îi va putea spune familiei lui ‘Ea i-a scris lui o scrisoare, dar el continuă să facă acelaşi lucru.’ Făcând acest lucru, îmi protejez soţul de mustrările constante de care are parte şi, cine ştie?!, poate îl voi convinge şi pe tatăl meu să înceteze”, ar mai fi dezvăluit Markle în scrisoarea respectivă, conform sursei citate.

Ba chiar, după ce respectivele pasaje au fost făcute publice, Meghan Markle nu pare să regrete deloc caracterizarea pe care i-a făcut-o socrului ei, ci dimpotrivă, explică actrița americană, așa vede ea că s-ar putea face dreptate.

ADVERTISEMENT

“Eu fac ceea ce trebuie. Nici nu mai contează cât de complicată este situaţia, contează ceea ce este bine de făcut. Şi trebuie să lupţi până-n pânzele albe pentru ceea ce consideri că e bine de făcut, iar eu tocmai asta fac”, a mai spus Meghan Markle, conform sursei citate.

Meghan Markle, scandal constant cu Familia Regală britanică

Prințul Harry și Meghan Markle au fost subiectul unui scandal de amploare în cadrul monarhiei britanice după ce, în urma a ceea ce presa engleză numește Megxit, cei doi au renunțat la îndatoririle regale pe care le aveau și s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

Mai mult, după ce a acuzat familia regală de rasism într-un interviu extrem de controversat, Meghan Markle pare să fie departe de a se fi liniștit în războiul pe care îl duce împotriva familiei soțului ei.

Ba chiar, în vară, Meghan Markle a reușit să scandalizeze opinia publică din Marea Britanie cu numele pe care i l-a dat celui de-al doilea copil – Lilibeth-, folosindu-se astfel, de fapt, de alintul Reginei Elisabeta în raporturile pe care le avea cu soțul ei, regretatul prinț consort, Philip.

ADVERTISEMENT