Life

Meghan Markle, făcută praf de un comentator regal: „Sunt slab pregătiți și dau bătăi de cap”

Un comentator regal a făcut-o praf pe Meghan Markle. De ce este de părere că soția Prințului Harry nu poate avea o slujbă „reală”.
29.06.2023 | 12:52
Meghan Markle facuta praf de un comentator regal Sunt slab pregatiti si dau batai de cap
Un expert regal a spus cât de greu este să lucrezi cu Meghan Markle. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un comentator regal a dat de pământ cu Meghan Markle. Acesta a susținut că nu este nici plăcut, nici benefic să lucrezi cu soția Prințului, și chiar cu Harry. Mai mult, consideră că nu se pot adapta la o viață cu slujbe reale.

Meghan Markle a fost făcută praf după ce a încheiat contractul cu Spotify

De când au renunțat la atribuțiile lor regale, Prințul Harry și Meghan Markle au încercat să ducă o viață relativ obișnuită și să-și câștige singuri banii. Au semnat contracte de zeci de milioane de lire sterline cu Netflix, unde anul trecut a apărut un documentar, dar și cu Spotify.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a produs pentru cea din urmă platformă menționată podcast-ul Archetypes. Proiectul a avut un singur sezon, de 12 episoade. Iar în timpul acestora, soția Prințului Harry a stat de vorbă cu mari celebrități ale lumii, precum Serena Williams și Mariah Carey.

Mai mult, pentru munca sa a fost recompensată și cu premiul pentru cel mai bun podcast, la People’s Choice Award din Los Angeles. Cu toate astea, se zvonește că Taylor Swift a refuzat să-i ofere un interviu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, recent, colaborarea dintre Meghan Markle și Spotify a ajuns la final. Astfel, comentatorul regal Dan Wootton a realizat un editorial pentru Daily Mail în care a pus-o la zis pe ducesă și nu numai.

Acesta a susținut că munca cu și pentru Meghan și Harry „nu oferă decât dureri de cap”. Expertul regal a dezvăluit că și-a dat seama cât de „slab pregătiți” erau ei pentru a avea „o slujbă adevărată”.

ADVERTISEMENT

„Foarte puțin beneficii”

De altfel, se pare că Prințul Harry ar fi venit cu câteva idei nu foarte strălucite când vine vorba de podcast-ul realizat de Meghan Markle. Printre acestea se numără și interviuri în care Vladimir Putin, Donald Trump și Mark Zuckerberg să vorbească despre copilăria lor.

Ideea a fost interpretată drept „farsă, nepractică și imposibilă”. „La fel cum a descoperit și Familia Regală, lucrul cu aceștia doi oferă multe bătăi de cap și foarte puține beneficii”, a declarat expertul regal.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat, se spune că Harry și Meghan ar fi propus chiar și un proiect TV vag care să abordeze dezinformarea. Singura dezinformare care a sfârșit prin a emana din această afacere a fost afirmația lor că vor fi minți creative care merită să primească zeci de milioane de dolari prin producerea de emisiuni de divertisment și podcast-uri stelare și convingătoare”, a continuat comentatorul despre Meghan Markle și Prințul Harry.

ADVERTISEMENT