Life

Prințul Harry și Meghan Markle, noi atacuri la adresa Casei Regale. Ce dezvăluiri fac în documentarul de pe Netflix

Prințul Harry și Meghan Markle, alte săgeți către Familia Regală. Ce scot la iveală cei doi soți în producția de pe Netflix.
06.12.2022 | 08:17
Printul Harry si Meghan Markle noi atacuri la adresa Casei Regale Ce dezvaluiri fac in documentarul de pe Netflix
Prințul Harry și Meghan Markle, alte săgeți către Familia Regală. Ce scot la iveală în producția de pe Netflix. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex lansează noi atacuri la adresa Casei Regale din Marea Britanie. Ce dezvăluiri fac în documentarul de pe Netflix care va fi lansat în două părți, prima urmând să fie disponibilă pe 8 decembrie 2022.

Prințul Harry și Meghan Markle, alte săgeți către Familia Regală. Ce scot la iveală în producția de pe Netflix

Prințul Harry și Meghan Markle critică dur Monarhia, mai ales după ce au luat decizia să renunțe la titlurile regale și să se stabilească în Statele Unite ale Americii. Acum, prin intermediul unui documentar, aruncă altă săgeți.

ADVERTISEMENT

Cei doi vorbesc despre perioada în care au locuit în Marea Britanie și s-au supus regulilor Casei Regale. Nepotul regretatei Regina Elisabeta a II-a nu se ferește să dea cărțile pe față și să spună cum stau lucrurile.

„E o ierarhie în familie. Știi există scurgeri și sunt foarte multe versuri ale unei povești. E un joc murdar”, spune Prințul Harry în teaser-ul de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Este despre ură. Este despre rasism”, adaugă un prieten al celor doi care analizează din exterior Familia Regală din Marea Britanie.

Fiul cel mic al regelui Charles al III-lea vorbește despre suferința prin care trec femeile care se căsătoresc în interiorul Monarhiei. Prințul Harry o dă drept exemplu pe soția sa, Meghan Markle, dar și pe regretata sa mamă, Prințesa Diana.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle, despre decizia de a renunța la titluri

Ducele de Sussex dă de înțeles că nu vrea să treacă prin neplăcerile prin care a trecut cea care i-a dat viață, care a murit într-un tragic accident de mașină, la Paris, pe 31 august 1997. Prințul Harry vorbește despre decizia de a renunța la titlurile regale.

La această concluzie a ajuns și actrița americană. Meghan Markle apare în timp ce plânge, spunând că a realizat că nimeni nu o poate proteja de presa care este mereu pe urmele sale.

ADVERTISEMENT

„Am fost îngrozit. Nu voiam ca istoria să se repete. Nimeni nu știe tot adevărul. Numai noi știm întregul adevăr”, subliniază Prințul Harry.

Dezvăluiri vor fi făcute și în a doua parte a documentarului de pe Netflix, care va fi lansat pe 15 decembrie, în aceeași zi în care Kate Middleton susține un program special de Crăciun, la Abația Westminster.

ADVERTISEMENT