Life

Meghan Markle, prinsă cu minciuna! O ex-colegă din emisiunea „Batem palma” SUA a pus-o la colț pe fosta ducesă

Meghan Markle a fost contrazisă de o fostă colegă de emisiune pe vremea când era asistentă în show-ul „Batem palma”, varianta americană.
19.10.2022 | 11:56
Meghan Markle prinsa cu minciuna O excolega din emisiunea Batem palma SUA a puso la colt pe fosta ducesa
Meghan Markle a fost asistentă tv. Foto: hepta.ro/ NBC
ADVERTISEMENT

O fostă colegă de-ale lui Meghan Markle, cu care a apărut în urmă cu mai mulți ani în emisiunea „Deal or No Deal” („Batem palma” la noi) respinge în mod categoric ultimele declarații făcute de fosta ducesă de Sussex.

Meghan Markle s-a simțit tratată ca un obiect în emisiunea „Batem palma”, varianta americană

Nevasta Prințului Harry a spus în podcastul ei că fetele care aveau servietele cu sumele puse în joc erau alese pentru felul în care arătau. A acuzat voalat producătorii că au obiectificat femeile luând acest criteriu la casting. Acum o feministă convinsă și o luptătoare pentru mai multe cauze, Meghan a recunoscut că felul în care se făcea televiziune acum mai bine de 15 ani nu era măgulitor.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile fostei actrițe din serialul „Suits” au fost contrazise, chiar respinse cu vehemență de Claudia Jordan, una din participantele în același show difuzat în trecut de NBC.

Claudia susține că fetele au fost alese în primul rând pentru că aveau personalități diferite. În respectivul show era nevoie de o oarecare interactivitate între concurenți și domnișoarele cu care trebuiau să negocieze pentru a bate palma.

ADVERTISEMENT

Jordan a reacționat pe Instagram și a fost destul de mâhnită legat de ceea ce a spus Meghan în podcastul ei, Archetypes.

Meghan Markle a apărut în cel de-al doilea sezon al show-ului „Deal or no Deal”, între 2006 și 2007. A spus că a renunțat la acest proiect în televiziune deoarece era tratată ca o bucată de carne și nimic mai mult.

ADVERTISEMENT
meghan markle
Meghan Markle și Claudia Jordan au fost colege la Batem Palma SUA. Foto: NBC

Claudia Jordan o contrazice pe nevasta lui Harry

Aceasta spusese că fusese obligată să se bronzeze cu spray și să poarte un sutien căptușit pentru a ridica audiența. Claudia spune că nu a fost tocmai așa. Fosta colegă de platou a lui Meghan a scris pe Instastory că nu toate modelele implicate în emisiune erau alese strict pentru aspectul fizic, dându-se exemplu chiar pe ea.

„În fiecare emisiune au fost alese cinci modele cu cele mai distractive personalități. Într-un astfel de show nu e neapărat despre intelectul tău, e adevărat”, a scris Claudia Jordan în mediul online.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai completat cu faptul că i-a făcut plăcere să facă parte din proiectul „Bate balma” și că pentru ea a fost o rampă importantă de lansare.

„A fost o treaptă pe scara pe care am urcat. M-a ajutat să îmi achit toate facturile. M-a pus în fața a 13 milioane de oameni în fiecare ediție. M-a făcut să ajung la Celebrity Apprentice și la Celebrity Apprentice All Stars”, a povestit Claudia Jordan.

Meghan și Harry, pace cu Charles. Au cerut să fie reeditate episoadele serialului lor de pe Netflix

Fosta ducesă de Sussex a fost implicată în tot felul de controverse de când a pășit în Casa Regală. Ieșirea ei din familia soțului ei a fost și mai intrigantă, căci începuse să spună lucruri care au deranjat-o pe regretata Elisabeta a II-a.

De curând, Harry și Meghan au ajuns la un acord cu Prințul Charles să nu mai vorbească despre neînțelegerile din Familia Regală.

Meghan și Harry au solicitat inclusiv producătorilor Netflix, cu care colaborează pentru o docu-serie să modifice pasajele unde vorbeau urât despre Charles, Regină, Kate Middleton și Prințul William.

 

ADVERTISEMENT