Life

Meghan Markle se simte din ce în ce mai departe de Casa Regală. Cum a fost surprinsă soția Prințului Harry în Los Angeles

26.08.2020 | 17:12
Meghan Markle se simte din ce in ce mai departe de Casa Regala Cum a fost surprinsa sotia Printului Harry in Los Angeles
ADVERTISEMENT

Meghan Markle, actrița americană și soția Prințului Harry, este decisă să fie independentă din punct de vedere financiar alături de fiul său, Archie. Acesta este și motivul pentru care este atât de departe de Casa Regală Britanică.

Vedeta și nepotul Reginei Elisabeta a II-a au părăsit la începutul anului Familia Regală Britanică, iar acum distanța dintre rude nu este legată numai de kilometri, ci și de principii sau planuri de viitor.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Sussex este departe de Casa Regală de câteva luni bune, motiv pentru care încearcă să fie din ce în ce mai vizibilă în rolul pe care-l are acum, dovadă fiind activitățile și proiectele pe care le desfășoară.

Meghan Markle, tot mai vizibilă în spațiul public. Ce a făcut de data asta

Actrița americană se implică în campanii și proiecte activiste. Zilele trecute Meghan Markle a apărut într-o filmare postată pe Instagram în care poate fi văzută alături de Gloria Steinem.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 86 de ani, activista de origine americană a fost intervievată chiar de Meghan Markle pentru platforma de susținere a drepturilor femeilor Makers Women. Cele două au discutat în casa deținută de Ducii de Sussex în Montecito, California.

Interviul a avut drept subiect principal influența mișcării de abilitare a femeilor și importanța votării la alegerile din acest an. Toate informațiile au fost adunate într-un videoclip nou care a fost produs de organizația Makers Women, informează Harper Bazaar. 

ADVERTISEMENT

„Dacă nu votezi, nu exiști”, este de părere activista Gloria Steinem, în timp ce soția Prințului Harry este de părere că oamenii au uitat că femeile au luptat pentru drepturile lor în ceea ce privește lumea politică.

Gloria Steinem s-a alătura Ducesei de Sussex în lupta prin care vrea să demonstreze cât sunt de importante alegerile de anul acesta, în ciuda faptului că pandemia de coronavirus afectează întreaga omenire.

ADVERTISEMENT

Așadar, activista vrea să răspândească mai departe cuvintele actriței americane care încearcă din răsputeri să-și facă un nume după ce a părăsit Familia Regală Britanică mutându-se tocmai în America cu soțul și fiul lor, Archie.

ADVERTISEMENT