Life

Meghan Markle și Prințesa Diana, destine trase la indigo? Adevărul despre Casa Regală a Marii Britanii

10.03.2021 | 15:58
Meghan Markle si Printesa Diana destine trase la indigo Adevarul despre Casa Regala a Marii Britanii
ADVERTISEMENT

Meghan Markle are același destin ca al regretatei Prințesă Diana? Similitudinile dintre viețile celor două sunt uluitoare, mai ales în urma interviului acordat de fosta ducesă de Sussex prezentatoarei americane Oprah Winfrey.

Presa străină scrie din ce în ce mai des despre cât de mult seamănă poveștile de viață ale celor două, ambele primite cu reticență de Casa Regală a Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

Declarațiile pe care le-a făcut Meghan Markle nu sunt noi, căci și Prințesa Diana, în dialog cu jurnaliștii apropiați ei, a expus toate aceste probleme, lovindu-se de multă opacitate în relație cu instituția monarhică.

Meghan Markle și Prințesa Diana, destine trase la indigo

La fel ca Meghan, și prințesa Diana a avut probleme de adaptare în Familia Regală, lovindu-se de probleme psihologice. Puțini își mai amintesc faptul că Prințesa Diana suferea de anxietate și bulimie și, la fel ca în cazul lui Meghan, atunci când s-a plâns nimeni nu a băgat-o în seamă.

ADVERTISEMENT

O altă asemănare între cele două este felul în care au fost vânate de paparazzi. De altfel, moartea Dianei s-a produs din cauza faptului că aceasta încerca să scape de fotoreporterii care erau pe urmele lor pe străzile din Paris, aceasta fiind în mașină cu Dodi al-Faed, amantul ei la acea vreme.

Amândouă au fost mai apropiate de oameni, încălcând protocoalele Regalității

Mai mult, atât Diana cât și Meghan Markle s-au expus prea mult publicului pentru gusturile Reginei, având un contact nepermis de mult cu lumea reală. Ambele au încălcat de multe ori protocoalele Casei Regale.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de Diana, Meghan se bucură de susținerea soțului ei, căci în cazul Prințesei Inimilor nu s-a putut spune același lucru în cazul lui Charles, acuzat că a neglijat-o pe Diana la scurt timp după ce s-au căsătorit.

Din interviurile înregistrate pentru biograful Andrew Morton, reiese clar că în Casa Regală lucrurile nu sunt deloc roz, iar a trăi firesc este aproape imposibil. În dialogurile respective, Diana expune cam aceleași necazuri pe care le-a descris Meghan Markle pe 7 martie.

ADVERTISEMENT