Life

Meghan Markle și prințul Harry rămân fără casa oferită de Regina Elisabeta. Ce decizie a luat Regele Charles

O nouă lovitură puternică pentru Meghan Markle și prințul Harry. Regele Charles a luat o decizie surprinzătoare care vizează casa oferită de Regina Elisabeta.
01.03.2023 | 19:25
Meghan Markle si printul Harry raman fara casa oferita de Regina Elisabeta Ce decizie a luat Regele Charles
Meghan Markle și prințul Harry rămân fără Frogmore Cottage. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și prințul Harry au renunțat în urmă cu ceva timp la titlurile lor regale. Se pare însă că aceștia vor pierde acum și reședința Frogmore Cottage, pe care Regina Elisabeta le-a oferit-o celor doi. Decizia îi aparține chiar Regelui Charles al III-lea.

Meghan Markle și prințul Harry rămân fără Frogmore Cottage

Potrivit presei internaționale, Regele Charles este dispus să îl lase pe fiul său, prințul Harry, dar și pe soția sa, Meghan Markle, fără reședința Frogmore Cottage. Și se pare că monarhul nu pierde timpul și deja a înaintat toată documentația necesară în acest sens.

ADVERTISEMENT

The Sun scrie că Regele Charles al III-lea a început deja procesul privind evacuarea lui Meghan Markle și a prințului Harry din Frogmore Cottage. Mai mult de atât, se pare că acest lucru s-a întâmplat la doar câteva zile după ce Harry a lansat cartea autobiografică ”Rezervă”, care a stârnit un val de controverse.

De asemenea, decizia Regelui Charles vine și după controversatul documentar de pe Netflix, în care ambii parteneri nu au avut prea multe cuvinte de laudă la adresa Familiei Regale, ci din contră, au lansat acuzații cât se poate de dure, unii membrii find vizați direct.

ADVERTISEMENT

La rândul său, prințul Harry a scris în cartea sa despre o ceartă pe care a avut-o cu fratele său, prințul William. Motivul ar fi fost, spunea acesta, o serie de comentarii pe care William le-a avut de spus la adresa soției sale, actrița Meghan Markle.

Iar toate aceste lucruri, spune o sursă apropiată de Casa Regală britanică, nu fac altceva decât să confirme faptul că ruptura dintre ducii de Sussex și Casa Regală ar putea fi una definitivă. „Acest lucru înseamnă cu siguranță sfârșitul timpului petrecut de Harry și Meghan în Marea Britanie”, a spus sursa citată, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex, nevoiți să își expedieze bunurile în SUA

Ce se întâmplă cu bunurile pe care ducii de Sussex le au în reședința din Marea Britanie și cine o să locuiască de acum acolo? O sursă apropiată Familiei Regale a mai dezvăluit sursei citate că Palatul Buckingham a emis o notificare de evacuare pentru Meghan Markle și prințul Harry.

Astfel, fostul cuplu regal va fi nevoit să își expedieze bunurile rămase acolo în Statele Unite, unde locuiește acum. Aceeași sursă a mai dezvăluit că în Frogmore Cottage ar urma să locuiască Prințul Andrew, duce de York, care de altfel ar risca să fie dat afară din Loja Regală.

ADVERTISEMENT

S-ar părea că aceasta a primit în urmă cu o săptămână oferta de a locui în Frogmore Cottage, iar ducii de Sussex nu pot să facă nimic pentru a opri acest lucru, astfel că vor fi nevoiți să renunțe la proprietate, a mai adăugat sursa citată.

Menționăm că Frogmore Cottage a fost un cadou oferit de regretata Regina Elisabeta a II-a, în anul 2018 pentru ducii de Sussex. Locația a fost renovată, iar valoarea lucrărilor era estimată undeva la 2,4 milioane de lire sterline. Acest lucru se întâmpla înainte ca prințul Harry și Meghan Markle să ia decizia de a se muta în străinătate.

O altă sursă a mai dezvăluit și că mișcarea făcută de Regele Charles pare să confirme faptul că ducii de Sussex nu vor fi prea bine primiți la încoronarea acestuia. Amintim că nu puțini au fost cei care de asemenea le-au recomandat lui Meghan și Harry să stea departe de marele eveniment. 

ADVERTISEMENT