Life

Meghan Markle, victorie remarcabilă într-unul din scandalurile mediatice în care a fost implicată

05.08.2020 | 20:34
Meghan Markle victorie remarcabila intrunul din scandalurile mediatice in care a fost implicata
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a bifat o victorie remarcabilă într-unul din scandalurile în care a fost implicată în ultimele luni. Soția fostului prinț Harry a avut succes în procesul intentat împotriva anumitor tabloide.

Meghan Markle, victorie împotriva tabloidelor

Fosta ducesă de Sussex a apărut într-un reportaj al revistei mondene People în care mai multe persoane au făcut o serie de dezvăluiri despre actriță, sub protecția anonimatului.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile erau despre chinul pe care l-a suferit Meghan când făcea parte din Casa Regală a Marii Britanii, cele cinci așa-zise prietene anonime susținând că familia lui Harry o trata urât. Mai mult, acestea au vorbit și despre proasta relație dintre actriță și tatăl ei, Thomas Markle.

În procesul împotriva revistei People, actrița fusese obligată în primă instanță să plătească 67.000 de lire sterline jurnaliștilor, însă decizia judecătorilor a fost atacată, iar aceasta a obținut o victorie neașteptată.

ADVERTISEMENT

Tone de cerneală au curs în tabloide de-a lungul anilor despre fosta actriță

Dar asta nu e tot. Tribunalul i-a dat dreptate lui Meghan și în cazul scrisorii publicate de Mail on Sunday pe care aceasta i-a trimis-o tatălui ei, Thomas, în care îl ruga, înainte de căsătoria cu Harry, să se oprească din a o ataca în presă.

Mai exact, judecătorii au considerat că nu a fost respectat dreptul la idenitate personală al celor cinci prietene care au vorbit, căci în unele medii nu s-a scris că ar fi anonime.

ADVERTISEMENT

Nu e de mirare toată această încrengătură țesută în jurul fostei ducese de Sussex, căci încă dinainte de a intra cu drepturi și obligații în Cada Regală numele ei a fost pe prima pagină a ziarelor și revistelor de scandal, iar dacă ar da în judecată toată presa probabil nu i-ar ajunge toată viața să se prezinte la tribunale.

Meghan și Harry au părăsit definitiv Casa Regală a Marii Britanii și s-au mutat în Statele Unite ale Americii la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT