Sporturi

Melania Trump vrea acasă în Florida după Casa Albă. Ce planuri are Donald Trump

16.12.2020 | 21:57
Melania Trump vrea acasa in Florida dupa Casa Alba Ce planuri are Donald Trump
ADVERTISEMENT

Melania Trump pregătește deja viața familiei (încă) prezidențiale după plecarea de la Casa Albă, intenționând să se stabilească la Mar-a-Lago, complexul turistic pe care îl deține Donald Trump din Florida.

Melania s-a ocupat de școala unde va studia fiul ei Barron, după ce se vor muta din Washington și s-a ocupat de partea logistică a livrării efectelor personale în Florida.

ADVERTISEMENT

Între timp, actuala primă doamnă a Americii, își continuă proiectele de renovare în aripa estică a Casei Albe, deși opinia publică a fost cam critică față de cheltuirea banilor publici în timpul pandemiei.

Melania Trump vrea doar să plece acasă

Prima doamnă a Americii până pe 20 ianuarie, Melania Trump își pregătește deja ieșirea din reședința executivă, în ciuda disputelor în curs ale președintelui Trump cu privire la rezultatele alegerilor, scrie CNN. Soția lui Donald Trump ar fi declarat anturajului său că „vrea doar să plece acasă”.

ADVERTISEMENT

Asta deși Donald Trump a elaborat planuri pentru a-și anunța candidatura la alegerile din 2024.

Melania se ocupă acum de pregătiri pentru a se asigura că ea și fiul ei de 14 ani, Barron, sunt pregătiți să părăsească Washington DC în momentul în care Trump încheie mandatul.

Potrivit sursei citate, adolescentul va termina acest an universitar în Florida și nu școala la care a studiat în ultimii trei ani.

ADVERTISEMENT

În același timp o sursă de la Mar-a-Lago a declarat că Melania s-a ocupat deja de logistica livrării obiectelor sale personale în stațiunea Florida, atât de la Casa Albă, cât și din apartamentul familiei Trump din New York.

Melania Trump își continuă proiectele de renovare

Deși perioada ei ca primă doamnă se apropie de sfârșit, soția președintelui își continuă proiectele în aripa de est a Casei Albe.

ADVERTISEMENT

Luni, Melania a anunțat renovarea pavilionului de tenis al Casei Albe, o mișcare care nu a fost pre apreciată de fanii ei din social media.

Ea a descris conservarea pavilionului, care se află în lucru din octombrie 2019, drept o acțiune „vitală”.

Șeful de cabinet al primei doamne, Stephanie Grisham, a explicat că mutarea, precum și alte lucrări de renovare, cum ar fi noua grădină de trandafiri, făceau parte din sarcinile sale.

Ea a declarat pentru CNN: “Doamna Trump se concentrează pe rolul ei de primă doamnă. Luni și-a dezvăluit cel mai actual efort în conservarea Casei Albe, anunțând finalizarea pavilionului de tenis. De asemenea, a dezvăluit recent o nouă piesă de artă în Rose Garden, recent renovată. Biroul ei tocmai a dezvăluit decorul de Crăciun din acest an. Programul ei rămâne plin de îndatoririle sale de mamă, soție și primă doamnă din Statele Unite. ”

Cu toate acestea, membrii publicului au criticat-o pentru efectuarea unor lucrări de construcție în zona privată a reședinței, în timp ce Statele Unite se luptă să conțină pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT
Tags: