Life

Mellina, dezvăluiri fără perdea despre colegele ei de la Bravo, ai stil: „Raluca e cea mai vocală”

Mellina s-a adaptat repede concursului Bravo, ai stil, în care a intrat de puțin timp. Cântăreața a vorbit într-un interviu despre colegele sale de emisiune.
01.12.2021 | 13:25
Mellina dezvaluiri fara perdea despre colegele ei de la Bravo ai stil Raluca e cea mai vocala
ADVERTISEMENT

Mellina speră să evolueze la Bravo, ai stil, recunoscând că este paralelă cu moda. Artista a vorbit într-un interviu online despre cum i se pare până acum experiența.

Fosta concurentă de la Survivor România a declarat că nu are nicio strategie și că nu i se pare ca vreo altă fată să pornească de acasă cu lecția învățată pentru a rezista în show.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai remarcat că toate concurentele au personalitate și că niciuna dintre ele nu se abține atunci când e rugată să comenteze în mod sincer evoluția fiecăreia.

Mellina a vorbit despre colegele ei de la Bravo, ai stil

Există și o colegă pe care o vede ceva mai vulcanică. Este vorba despre Raluca Dumitru, cu care va intra în clinciuri în edițiile următoare.

ADVERTISEMENT

„Raluca e cea mai vocală. Nu mi se pare nicio fată conținută. Au modalități de a livra ceea ce vor să spună. Viviana are stilul ei de a spune, Adina, Ruxi. Super diferite. Nicoleta, la fel. Fiecare livrează total diferit”, a declarat Mellina la Wownews.

Cântăreața a nominalizat și care este concurenta pe care o consideră slabă din punct de vedere stilistic. Trăgând linie, din tot ce a reușit să cunoască până acum, Mellina a oferit numele Nicoletei Dragne.

ADVERTISEMENT

„Cea mai slabă cred că ar fi Nicoleta. S-a redresat și vine cu ținute bani, dar trebuie să le compar cu celelalte fete. Ea fiind intrată înaintea mea, a avut mai puțin timp să demonstreze”, a completat Mellina.

Interpreta de muzică ușoară a mai spus că ea nu se vede în finală. A declarat că e conștientă că mai are multe de învățat, însă nu se știe cât de mult se va ridica pe parcursul următoarelor ediții.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu se vede deocamdată în finală

Mellina le vede finaliste pe Ruxi, Viviana Sposub și Raluca Dumitru. „Nu e vorba că nu am încredere în mine. Așa văd acum. Fix în acest moment, așa mi se pare. Poate peste o lună se vor schimba lucrurile.

Se pot suci lucrurile… La un moment dat Otniela avea ținute bune, după care a ieșit din competiție”, a adăugat Mellina.

Întrebată dacă are senzația că jurații au favorizat pe cineva până acum, artista a fost la fel de sinceră. A spus că nu a observat niciun fel de favoritisme din cât a reușit să fie ea în emisiune.

 

ADVERTISEMENT