Life

Mellina, dezvăluiri despre Albert! Ce face Războinicul în spatele camerelor la Survivor România 2021

14.05.2021 | 10:45
Mellina dezvaluiri despre Albert Ce face Razboinicul in spatele camerelor la Survivor Romania 2021
Melina, dezvaluri despre Albert de la Survivor Romania 2021 Colaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Războinica Mellina, eliminată de la Survivor România 2021, a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK despre Albert și ce făcea acesta în spatele camerelor de luat vederi.

Mellina, concurenta de la Survivor România 2021 care a impresionat cu abilitățile ei, a vorbit despre favoritul publicului din echipa Războinicilor, Albert, și comportamentul acestuia din spatele camerelor de luat vederi, explicându-se, astfel, cumva, antipatia de care acesta ”se bucură” în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Ce face Albert în spatele camerelor la Survivor România 2021

”Albert nu este băiat rău, aducea, o vreme, și puncte, dar e altfel decât îl vede lumea. Iar noi, acolo, am ajuns să ne vedem, cu toții, așa cum suntem. Noi, după patru luni de stat acolo, deveniserăm ca niște cupluri vechi de 10 ani, care se știu cu toate, cu bune, cu rele”, a spus Mellina, pentru FANATIK.

Și, deși recunoaște că Sorin, marele rival al lui Albert, exagerează uneori, Mellina spune că îl poate înțelege pentru reproșurile pe care i le-a adus favoritului publicului, având în vedere că și ea, de-a lungul timpului, observase lucruri care nu i-au convenit.

ADVERTISEMENT

”Albert este, cum să spun, un tip care nu știe să spună `te rog`, asta era una dintre problemele lui. De exemplu, stăteam în junglă și cerea ceva. Spunea, direct, pe un ton autoritar, `Dă-mi`, iar acest lucru l-am observat cu toții. Ne deranja cu felul lui de a fi, de multe ori i-am atras atenția”, ne-a spus Mellina.

Mellina a explicat scandalurile de la Războinici

Mai mult, a dezvăluit cântăreața poreclită ”Furnicuța” la Survivor România 2021, Albert este, adeseori, în situația de a se certa cu cei din jur pentru felul în care relaționează în tabără, atunci când nu sunt la jocuri.

ADVERTISEMENT

”Albert, la început, nu făcea nimic. I s-a atras atenția, i-am spus să se implice mai mult. Uneori o face, dar arareori din propria inițiativă. Așteaptă să fie servit tot timpul, iar asta nu era ok acolo…”, a mai explicat Mellina.

În altă ordine de idei, susține Mellina, tensiunile din echipa Războinicilor sunt de natură să le afecteze și jocul în fața Faimoșilor, mai ales că, adeseori, înainte de meciuri, apăreau probleme și discuții serioase între unii membri ai echipei ”albaștrilor”.

ADVERTISEMENT
Mellina
Mellina a vorbit despre Survivor România 2021 Sursa foto: Instagram

”E normal ca tensiunile să ridice probleme, nu te mai poți concentra la sfârșit, ești obosit după atâtea discuții, după traseu, iar atunci se pierde. Nu, nu cred că cineva are dreptate în mod special, nu pot să spun că doar Albert greșește, dar lucrurile trebuie să revină la normal dacă vor să aibă succes”, ne-a mai spus Mellina.

Mellina vede o finală exclusiv masculină la Survivor România 2021

Mellina este convinsă că finala de la Survivor România 2021 va fi una exclusv masculină, argumentele ei fiind cât se poate de serioase în această privință.

”Pentru femei este mult mai dificil, ați văzut ce am pățit și eu, și Elena Marin. Da, cred că în finală vor ajunge băieți. De la Războinici aș miza pe Marius, pe Andrei și, poate, Albert, iar de la Faimoși îl văd pe Culiță Sterp și pe Zanni”, a spus, pentru FANATIK, Mellina, războinica eliminată de la Survivor România 2021.

Mellina a făcut senzație la Survivor România 2021

De-a lungul celor câteva luni petrecute la Survivor România 2021, Mellina a reușit să demonstreze tuturor că este o Războinică de temut, ea ocupând, săptămâni la rândul, primul loc în clasamentul eficacității printre concurenții din Republica Dominicană.

Din păcate pentru ea, lucrurile s-au complicat în ultima ei perioadă petrecută la Survivor România 2021 și a fost eliminată surprinzător în urma votului publicului.

ADVERTISEMENT