Fotbal intern

Meme şi Dică au descoperit un nou talent la FCSB

19.07.2018 | 20:30
Meme şi Dică au descoperit un nou talent la FCSB. Nicolae Dică şi Mihai Stoica la sosirea în Elveţia
ADVERTISEMENT

Meme şi Dică au descoperit un nou talent la FCSB. Directorul sportiv a anunţat că vicecampionii României au un jucător talentat în lot, care a fost crescut chiar de echipă.

Mihai Stoica şi Nicolae Dică au găsit un nou super jucător la FCSB: “Vi se pare că nu ne-am mişcat deloc? Au venit Moruţan, Qaka, Jakolis, Benzar. Urcă de la Academie jucători şi, de Ianis Stoica s-a vorbit, dar veţi vedea că în scurt timp se va vorbi foarte mult de de Cristian Dumitru, care face 17 ani în decembrie!

ADVERTISEMENT

Meme şi Dică au descoperit un nou talent la FCSB

Veţi vedea! Exact cum am spus de Man, când nimeni nu ştia cine e Man. A ajuns deja la echipa naţională. Veţi vedea de Cristian Dumitru dacă ne înşelăm sau nu. Veţi vedea din ce în ce mai puţine transferuri. Eu asta îmi doresc: inspiraţi de modele de succes, gen Barcelona, să reuşim să aducem jucători de la academie. Aţi văzut ce schimbări s-au produs la nivelul academiei. Înainte aveam juniori pentru că eram obligaţi, că altfel nu aveam drept de participare, iar acum se cam bat jucătorii de mare perspectivă să vină la FCSB.

Avem deja un titlu de campioni naţionali la generaţia 2003, e incredibil că într-un timp atât de scurt cei care se ocupă cu Academia au realizat aşa ceva. Dacă Dumitru a rămas în lotul mare la 16 ani, dacă Toma a rămas, la fel, în lotul mare la 18 ani. Dacă portarul Ducan este al treilea fortar la FCSB, în condiţiile în care aveam Niga, cumpărat anul trecut, înseamnă că lucurile decurg aşa cum trebuie la academie”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Meme şi Dică au găsit o nouă perlă în curtea vicecampioanei României. Pe Cristian Dumitru, care are acumdoar 16 ani.

Meme şi Dică au descoperit un nou talent la FCSB. Antrenorul Nicolae Dică şi Mihai Stoica se bucură dupa meciul de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti din etapa a XII-a a Ligii 1 Betano
Meme şi Dică au descoperit un nou talent la FCSB. Antrenorul Nicolae Dică şi Mihai Stoica se bucură dupa golul lui Dennis Man

Citeşte şi:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri