Sport

Meme Stoica anunță ce-și dorește pentru baraj: „Ar fi ok Universitatea Cluj – Dinamo, mai ales că e prietenie între ei”

Meme Stoica, managerul general al FCSB-ului, a anunțat că își dorește să vadă un baraj între Universitatea Cluj și Dinamo, galeriile celor două formații fiind înfrățite.
29.04.2022 | 09:40
Meme Stoica anunta cesi doreste pentru baraj Ar fi ok Universitatea Cluj  Dinamo mai ales ca e prietenie intre ei
Meme Stoica anunță că își dorește un baraj între Dinamo și U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica a recunoscut că își dorește ca Hermannstadt să promoveze în prima ligă, pentru că are mai mulți prieteni la Sibiu, printre care și pe Dani Coman.

Meme Stoica anunță că își dorește un baraj între Dinamo și U Cluj

Meme Stoica a anunțat că își dorește să vadă un baraj între Dinamo și Universitatea Cluj, iar Hermannstadt să promoveze direct în Casa Pariurilor Liga 1:

ADVERTISEMENT

„Hermannstadt e favorita mea, dar chiar mă așteptam să primească gol pe final. Au rezolvat un meci foarte greu azi.

Am prieteni care au adus echipa în primul eșalon, nu mai sunt acolo, dar păstrez legătura cu ei. E Dani Coman acolo și avem un jucător la ei, e vorba despre Pantea, care chiar joacă bine”.

ADVERTISEMENT

„Plus că mi-aș dori să văd un baraj între Universitatea Cluj și Dinamo. Îmi place să văd o încleștare cu suporteri, mai ales că e prietenie între ei, nu va fi vreo dușmănie în timpul meciului. Așa am crezut mereu că Dinamo va juca împotriva lui U Cluj la baraj”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

MM Stoica a comentat gafa lui Ionuț Radu din Bologna – Inter 2-1

MM Stoica a comentat și gafa pe care Ionuț Radu a făcut-o în partida dintre Bologna și Inter, fiind de părere că presiunea a fost apăsătoare pe umerii portarului român:

ADVERTISEMENT

„Se întâmplă… și la portari se vede. S-a speriat! În Italia doar titularii apără, sunt cluburi la care portarii de rezerve mai apară prin cupă sau cupe europene, dar în Italia nu prea e așa.

Era presiune mare. Au gândit-o rău cei de la Inter. E păcat, poate atârna greu în cariera lui, mai ales dacă vrea cineva să-l ia”.

ADVERTISEMENT

„I-o fi spus Handanovic ceva la vestiar, nu știm noi, să nu ne grăbim. Dumfries face un gest frumos, nu-l lasă pe cameraman să filmeze când pierde. E băiat bun și fotbalist bun.

Eu sunt cu Inter, dar dacă va câștiga AC Milan nu mă supăr, că e Tătărușanu acolo, care a apărat bine chiar în Derby della Madonnina și asta nu e puțin lucru. Poate să iasă campion în Italia”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT